- Uniteds planer for uka

Publisert Sist oppdatert

Når klokka slår 00:00 natt til lørdag skandinavisk tid stenger sommerens overgangsvindu i England. Fire store avtaler venter fortsatt.

Chris Wheeler fra Daily Mail spår at United går en hektisk uke i møte og at de forventes å være opptatt frem til deadline day. Klubbens foreløpige intensjon er å signere én og selge tre spillere før fredagens overgangsfrist.

Manuel Ugarte fra PSG

Ryktene om en overgang for Manuel Ugarte har pågått lenge, men avtalen er rett rundt hjørnet ifølge pålitelige kilder. Avtalen har tatt tid ettersom at United prøver å få solgt fler spillere. PSG skal være åpne for å forhandle om et låneavtale for Ugarte hvis United ikke kan finansiere en permanent avtale. Salg av Scott McTominay ville vært til stor hjelp for å få en permanent avtale i boks. 

Jadon Sancho til Juventus 

Flere medier har forstått det som at Juventus har seriøs interesse for Sancho og at de formelle samtalene mellom klubbene vil starte denne uken. Det er meldt at den italienske klubben ønsker en låneavtale, men United er selvsagt ute etter en permanent overgang for 24-åringen.

Scott McTominay til Napoli 

Scott McTominay er på vei ut av United etter å ha vært i klubben siden han ankom akademiet i 2012. Det har blitt meldt at Napoli og Manchester United er enige om en overgangssum på 30 millioner euro. I tillegg til overgangssummen skal United ha sikret seg en prosentandel av et eventuelt videresalg. Det som mangler for å få avtalen i boks er noen detaljer mellom McTominay og United. 

Hannibal Mejbri til Burnley 

Burnley skal være interessert i Hannibal Mejbri, og ifølge flere pålitelige kilder skal han ha fullført den medisinske testen mandag. Det var først snakk om en låneavtale, ettersom at Burnley var ute etter dette, men United skal ha forhandlet frem en permanent overgang i stedet. 

Powered by Labrador CMS