- United vurderer sene overganger

Publisert Sist oppdatert

Manchester United kan fortsatt sikre seg forsterkninger ved å hente den kontraktsløse spilleren Adrien Rabiot ifølge Express. Selv om overgangsvinduet har stengt i England, har United fortsatt muligheten til å gjøre nye signeringer ved å hente spillere som ikke er under kontrakt. United har ikke klart å kvitte seg med alle spillerne de ønsket å selge i sommervinduet, men de vurderer nå muligheten til å styrke troppen med Rabiot.

Adrien Rabiot, som forlot Juventus i slutten av juni, har tidligere vært koblet til en overgang til Old Trafford. I 2022 var det samtaler mellom partene, men en overgang ble aldri fullført. Selv om United allerede har flere midtbanespillere, skal klubben nå vurdere å hente Rabiot gratis.

Rapportene om Rabiot ble forsterket da overgangsekspert Fabrizio Romano uttalte seg om situasjonen. Han hevder at United har fått tilbud om å signere franskmannen flere ganger denne sommeren. Til tross for dette har klubbens ledelse så langt vært tilbakeholdne med å handle, men med Rabiot fortsatt tilgjengelig, kan en avtale komme.

Powered by Labrador CMS