– United tar avstand fra argentinsk skandalevideo

En ny rasisme-skandale er under opprulling i fotballverden etter Argentinas Copa America-triumf.

Publisert

Flere spillere på det argentinske landslaget, som vant Copa America etter ekstraomganger mot Colombia natt til mandag, er i hardt vær etter at det i jubelscenene i spillerbussen ble gjort en direktesending på Instagram hvor mange av spillerne synger en tydelig rasistisk sang rettet mot det franske landslaget og folk.

Chelseas Enzo Fernandez har i ettertid vært ute og beklaget seg i en story på Instagram. Chelsea har likevel startet en intern granskning av hendelsen som har skapt overskrifter og reaksjoner i fotballverden. Midtbanespilleren skal også ha kommet med private unnskyldninger til flere av sine lagkamerater, ifølge Matt Law i Telegraph.

Alejandro Garnacho og Lisandro Martinez var begge en del av troppen, men ingen av dem skal ha vært involvert i hendelsen. Martinez var den eneste av de to United-spillerne som har blitt observert i videoen.

Manchester United har som klubb vært ute og tatt avstand fra den virale videoen som det franske fotballforbundet har påstått hadde et rasistisk og diskriminerende innhold, det skriver Manchester Evening News.

Klubben sier videre at det kan se ut som at Martinez er blitt observert, men at stopperen ikke skal ha vært med på sangen. Klubben jobber med å bekrefte at stopperen er observert. Klubbkilder har sagt at det ikke er noe bevis for at noen av spillerne er involvert.

Powered by Labrador CMS