United-supporteren Luke (16) tok sensasjonelt VM-sølv

Dart-sensasjonen Luke Littler (16) tapte VM-finalen, men kan se frem til kampen mellom United og Tottenham som hedersgjest på Old Trafford. 

Publisert Sist oppdatert

Det er sjeldent vi omtaler dart på United.no, men akkurat i kveld gjør vi et unntak for Luke Littler.

Den store United-supporteren har den siste tiden herjet med tre piler i hånden og onsdag kveld gjorde han det igjen. Dessverre holdt det ikke hele veien inn for engelskmannen, men han tar likevel et meget imponerende VM-sølv i alder av 16 (!) år. 

Engelskmannen kom useedet inn i turneringen, dessuten er det hans første mesterskap på seniornivå, så at han skulle ende opp med å ta sølv er det ikke mange som hadde sett for seg. 

United-supporteren har tidligere fått lykkeønskninger fra blant annet Jonny Evans og Gary Neville på ferden til den store finalen. 

- Utrolig, utrolig! Det er helt fantastisk, uttalte en beskjeden 16-åring da han fikk se lykkeønskningene fra sine idoler

16-åringen har også gjort samme feiring som Marcus Rashford, nemlig med å sette en pekefinger mot tinningen. 

RASHFORD-INSPIRERT: Littler har tidligere feiret på samme måte Marcus Rashford. Foto:

Nå som finalen er ferdigspilt kan Littler se fram mot enda et høydepunkt, nemlig en omvisning på Old Trafford. 

– Til jul fikk jeg noe utstyr til X-boksen min, noen gavekort og to billetter til en omvisning på Old Trafford. Planen er å dra dit etter VM. Jeg har aldri vært på omvisning før, jeg har bare vært å sett et par kamper, uttalte dart-sensasjonen til The Sun.

Det er foreløpig usikkert om Littler vil bli presentert ute på Old Trafford -gresset og få hyllesten der fra et fullsatt Old Trafford, men det er ikke uvanlig at United tyr til det grepet for å hylle kjente fans som har gjort seg bemerket. 

Vi gratulerer Luke med en fantastisk prestasjon og VM-sølv!

Powered by Labrador CMS