- United ser etter andre alternativer

Publisert Sist oppdatert

Manuel Ugarte har vært sterkt ryktet til United denne sommeren. Fabrizio Romano har tidligere meldt at de personlige betingelsene skal ha vært i orden og at Ugarte ventet tålmodig på United, men nå er Manchester-klubben ute etter andre spillere.

Ifølge David Ornstein fra The Athletic skifter United fokus i søket etter en ny midtbanespiller bort fra Ugarte.

Avisen skriver at United har vurdert en avtale for Ugarte, men ikke ønsket å møte Paris Saint-Germains prisantydning som er rundt 60 millioner euro. Det er den samme summen PSG betalte for å signere ham fra Sporting Lisboa for bare et år siden.

Manuel Ugarte i aksjon for PSG.

- Klubbene står langt fra hverandre når det gjelder verdivurderingen av den uruguayanske landslagsspilleren, og slik situasjonen er nå, ser United etter andre alternativer, skriver Ornstein.

Dersom PSG reduserer kravet sitt, er det mulig at United kan vende tilbake til forhandlingene, men den franske klubben tar det med ro, ettersom at det er stor interesse fra andre klubber også. 

Romano har tidligere skrevet at et lån med obligatorisk kjøp har blitt lansert som en mulig løsning dersom United ikke ønsker å betale det PSG vil ha denne sommeren. 

Powered by Labrador CMS