Poengdeling på Villa Park

Publisert Sist oppdatert

Søndag var det klart for ny kamp i Premier League. United tok turen for å møte Aston Villa, men måtte dra hjem igjen med kun ett poeng i bagasjen. Det ble en målløs kamp på Villa Park.Erik ten Hags posisjon er ryktet å være usikker, så det ene poenget United gjerne skulle ha tatt med seg vil nok sette fyr på ryktene om at manageren snart er ferdig i klubben. 

Ten Hag sjokkerte med å velge både Harry Maguire og Jonny Evans i startelleveren. Det var en rolig førsteomgang med lav intensitet og få målsjanser. Marcus Rashford hadde en god mulighet, men lagene gikk målløse i garderoben. 

I pausen ble det gjort to bytter, Maguire gikk av etter at det så ut som om han pådro seg en skade like før pausen. Mazraoui tok også plass på benken. Andre omgang hadde, som forventet, mer intensitet fra begge lag som jaktet scoring. 

Onana hadde flere store redninger, mens Bruno Fernandes feide et skudd rett i tverrliggeren. Intensiteten økte når den ordinære tiden nærmet seg ferdigspilt, men ingen av lagene rakk å få ballen i mål før fløyta ble blåst i.

Powered by Labrador CMS