LIGACUPEN:

United møter Barnsley i ligacupen 

Manchester United får besøk av League One-laget Barnsley i ligacupens 3. runde. 

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter Barnsley på Old Trafford i den 3. runden av Carabao Cup, også kjent som ligacupen. Det ble klart under onsdagens trekning. 

Barnsley spiller til daglig i League One, nivå tre i engelsk fotball, og United har ikke møtt dem siden oktober 2009, også da i ligacupen. Den gang vant United 2-0 etter scoringer signert Danny Welbeck og Michael Owen. 

Barnsley har allerede spilt to kamper i ligacupen: I den første slo de ut Wigan Athletic etter straffesparkkonkurranse før de i runde to eliminerte Sheffield United. 

Det er ikke lange turen som venter Barnsley-spillerne: Det tar i overkant av én time å kjøre fra Barnsley til Manchester. 

Kampene i den 3. runden spilles i ukene som starter 16. september og 23. september. Uniteds kamp spilles uansett tirsdag 17. september eller onsdag 18. september.

MEDLEMSTILBUD: Her kan du bestille billetter til kampen!

Michael Owen og Gabriel Obertan feirer førstnevntes 2-0-scoring sist United møtte Barnsley.

Forrige sesong ble United slått ut i den fjerde runden etter et 0-3-tap hjemme mot Newcastle. Sesongen før var det nettopp Newcastle som ble slått i finalen da United vant cupen for sjette gang. 

Tre Premier League-lag er allerede ute av ligacupen: Nottingham Forest ble slått ut av Newcastle etter å ha tapt på straffer, Ipswich Town røk etter straffesparkkonkurranse mot League Two-klubben AFC Wimbledon mens Bournemouth ble eliminert etter et 0-1-tap mot West Ham. 

Her er alle oppgjørene i ligacupens 3. runde: 

Liverpool - West Ham
Manchester City - Watford
Arsenal - Bolton
Manchester United - Barnsley
Wycombe - Aston Villa
Coventry City - Tottenham
Walsall - Leicester City
Brentford - Leyton Orient
Blackpool - Sheffield Wednesday
Preston - Fulham
Everton - Southampton
QPR - Crystal Palace
Stoke - Fleetwood Town
Brighton - Wolverhampton
AFC Wimbledon - Newcastle
Chelsea - Barrow

I forkant av trekningen ble det bestemt at Manchester City, Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Tottenham og United ikke skulle møte hverandre på grunn av deres deltagelse i Champions League/Europa League. Det av hensyn til terminlisten, siden Champions League og Europa starter i ulike uker denne sesongen. 

Chelsea skal også spille i en UEFA-turnering (hvis de kvalifiserer seg, det avgjøres torsdag), men ettersom Conference League ikke starter før i oktober påvirkes ikke terminlisten deres på samme måte. 

Bare to klubber har vunnet ligacupen flere ganger enn United: Regjerende mester Liverpool har gjort det ti ganger, Manchester City åtte. 

United tar nå opp jakten på nummer syv, og det hele starter mot Barnsley i september.

Powered by Labrador CMS