United-spillerne feirer Tyler Fletchers 2-0-scoring mot Liverpool. Det ble også sluttresultatet.

1-0: Gabriele Biancheri (Godwill Kukonki, 44), 2-0: Tyler Fletcher (James Scanlon, 65)

United: Will Murdock, Jaydan Kamason, Joyce Fitzgerald (James Bailey, 70), Daniel Armer, Godwill Kukonki, Tyler Fletcher (Albert Mills, 75), Jacob Devaney (Jim Thwaites, 70), Zach Baumann, James Scanlon, Bendito Mantato, Gabriele Biancheri (Amir Ibragimov, 75)
Uben.innb.: Cameron Byrne-Hughes.

Manchester Uniteds U18-lag hadde få problemer med å slå Liverpool på Carrington lørdag ettermiddag.

United tok kommandoen umiddelbart og hadde flere store muligheter uten å få nettkjenning. Gjestene Liverpool hadde også sine sjanser, og det var nesten underlig at vi måtte vente helt til det 44. minutt på det første målet.

Gabriele Biancheri fikk en enkel jobb med å bredside et innlegg fra Godwill Kukonki i mål, og United ledet 1-0 til pause.

2. omgangen ble aldri like velspilt og underholdende som den første, men United viste klasse da Tyler Fletcher ble spilt fri av James Scanlon og doblet ledelsen alene med keeper.

Flere scoringer ble det ikke selv om United hadde flere muligheter. Bendito Mantato var et konstant uromoment for Liverpool-forsvaret og manglet bare en scoring for å krone en solid kamp.

United har vunnet begge sine to første ligakamper i U18 Premier League mot henholdsvis Manchester City og Liverpool.

Slik var kampen:

SLUTT: Tre minutter på overtid blåser dommeren av kampen. United vinner fullt fortjent, og seieren burde strengt tatt vært større. Mål av Gabriele Biancheri og Tyler Fletcher sørger for at United tar sesongens andre seier på to kamper. Vi får håpe førstelaget kan følge opp med en like dominerende forestilling mot Liverpool søndag.

90 min: Liverpools Josh Lambie får dagens andre gule. Altfor sent inn i en duell.

85 min: Zach Baumann får dagens første gule kort. Ikke veldig stygt, men kynisk nok idet han stanser en overgang for gjestene.

81 min: Det er en liten pause i spillet på grunn av en skade på en Liverpool-spiller. United har tilsynelatende full kontroll på denne kampen.

74 min: Stor United-sjanse som starter med en glimrende utboksing fra keeper Murdock. United kontrer og ballen havner hos Mantato som misbruker en stor sjanse fra kloss hold. Der burde det stått 3-0.

71 min: Marcus Rashford er blant tilskuerne i dag.

70 min: Brukbar mulighet for United på kontring, men innlegget blir upresist.

67 min: United fortsetter å trykke på. Det er en viss klasseforskjell på lagene, og det er kanskje ikke så overraskende. Liverpool ligger aller sist på tabellen og styrer mot sitt tredje strake ligatap, mens United er på vei mot sin andre seier på to ligakamper.

65 min: MÅL. Scanlon finner Tyler Fletcher med en herlig gjennombruddspasning. Alene med keeper er han sikkerheten selv.

60 min: Ikke like intenst og sprudlende etter hvilen. Vi sitter egentlig bare å venter på at United skal stramme grepet her.

55 min: Liverpool ypper seg i starten av 2. omgang.

51 min: Brukbar overgangsmulighet for United, men den siste avgjørende pasningen blir upresis. Kort tid etter får Mantato en ny sjanse, men klarer ikke å omsette den i mål.

49 min: Carrington bader i solskinn.

46 min: United tar avspark og de siste 45 minuttene er underveis.

45 min: PAUSE. United leder fullt fortjent etter en scoring like før pause. Det har vært en artig kamp og et riktigere resultat basert på alle sjansene hadde kanskje vært 5-2 til United.

44 min: MÅL. Endelig! Biancheri får en enkel jobb med å sette ballen i mål etter fine kombinasjoner på venstresiden og et presist innlegg.

40 min: Både Mantato og Baumann får avsluttet, men ingen makter å score. Det er ganske utrolig at det ikke har blitt mål her

39 min: Langskudd som gir Murdock i United-buret få problemer.

35 min: Brukbar sjanse for gjestene, men det er ingen til å omsette innlegget i mål.

30 min: Fletcher får bra treff på en volley, men heller ikke denne ender i mål. United fortsetter å sløse med sjansene.

29 min: Stor sjanse for Liverpool, men igjen går avslutningen over mål. United dominerer fullstendig spillemessig, men gjestene ypper seg på kontringer.

27 min: Dobbelsjanse for United, men avslutningene fra  Biancheri og Mantato blir reddet. Det var uansett blåst for offside.

24 min: Sjelden sjanse for gjestene etter et frispark, men avslutningen går atter en gang høyt over.

21 min: Ny stor sjanse for United. Ballen spilles inn foran mål, men der er det dessverre ingen United-spillere som når frem.

18 min: United har koblet grepet om denne kampen. Det er nok bare et tidsspørsmål før det blir mål.

15 min: Mantato på farten igjen. Rundlurer hele Liverpool-forsvaret og skal bare trille ballen i mål, men den ruller på feil side av stangen. Stor sjanse for United.

12 min: Mantato tråkler seg elegant inn i Liverpools 16-meter og går i bakken. Vil ha straffe og det er kontakt, men den ville vært av den billige sorten.

9 min: En brukbar sjanse for gjestene, men avslutningen går himmelhøyt over fra kanten av 16-meteren.

7 min: United får en corner som blir resultatløs. Ikke noe fyrverkeri i starten her, men United har startet best.

1 min: Etter to (!) mislykkede forsøk på å ta avspark, kan Liverpool endelig sparke i gang oppgjøret på Carrington.