Old Trafford før kamp. 76. august 2022. På utsiden. Oversiktsbilde.

TURSALGET STARTER 18. JUNI:

United med ny billettordning - her kan du se hvor på Old Trafford våre 500 sesongkort er

Publisert

Supporterklubben har 500 sesongkort på Old Trafford, og disse er på faste seter i områdene som er markert på stadionkartet litt under. 

Disse 500 faste setene har vi på alle kampene i Premier League, mens vi har litt færre billetter til de ulike cupturneringene.

Carabao Cup (ligacupen): 35 billetter

FA-cup: 86 billetter

Europa League: 115 billetter

Her er kart over våre billetter sesongen 2024/25 (de ulike fargene representerer ulike billettkategorier som man da kan kjøpe billett i): 

Old Trafford. Setekart.
Setekart over Old Trafford, og innbytterbenken er altså midt på Sir Bobby Charlton stand.

Disse billettene legges ut for salg til dere medlemmer så fort kampene settes opp. 

Det betyr at vi starter salget av Premier League-kampene samme dag som terminlisten kommer; altså allerede tirsdag 18. juni. 

Det er viktig her å understreke at det den dagen blir søkeperiode på hjemmekampene mot Liverpool og Manchester City, med trekning og svar på søknaden senest dagen etter.

Merk også at Premier League-kamper som kolliderer med cuprunder (våren 2025) først åpnes for salg når det er klart om kampene går oppsatt helg eller ikke. 

Salget til hjemmekamper i de ulike cupturneringene starter i forlengelsen av trekningene utover i sesongen.

Som vi allerede har informert om må man ha medlemskap i både Supporterklubben og MUFC England for å kunne benytte Supporterklubbens billetter. 

Prisen for selve kampbilletten varierer mellom NOK 750 og NOK 925 pr stk alt etter hvilken kategori man kjøper. Billetter på kortsidene og i kvadrantene (hjørnene) er rimeligst, mens prisen er noe høyere på langside. 

Old Trafford, perspektiv fra over trenerbenkene, med Stretford End til venstre.

Når du bestiller kjøper du altså billett i en av følgende kategorier:

•Langside LOWER (orange blokker)

•Langside UPPER (blå blokker)

•Andre etasje langside (grønne blokker)

•Stretford End (gule blokker)

•East Stand (lilla blokker)

•Safe Standing (rød blokker)

•Vilkårlig (kan få billett i hvilken som helst blokk)

Old Trafford. Setekart.
Old Trafford. Setekart.

Når du bestiller vil du automatisk se hvilke blokker som det er ledige billetter til. Cirka to uker før kamp vil du så få informasjon om konkret plassering. 

Det får du inne på «Min Manchester-tur», der du vil få vite blokk, rad og setenummer du skal sitte på, og du får beskjed når billetten er overført fra oss til deg/den enkelte i reisefølget.

Nå kommer billett kun i United-appen

MEN MERK: Denne sesongen blir det imidlertid noe helt nytt, bestemt av United:

Billetten er KUN tilgjengelig for deg/den enkelte som reiser i Manchester Uniteds egen app. 

I appen vil da setedetaljer vises når overføringen fra Supporterklubben til den enkelte er gjort, men QR-koden som skal brukes blir ikke klar før kampdag. 

For et reisefølge finner man kampbilletten på følgende alternative måter:

• 1. Den enkelte må logge seg inn i appen på sitt MUFC England medlemsnummer og finne billetten der, og da scanne seg inn på stadion. 

Et tips for kommende sesong: Så fort du har et gyldig medlemsnummer i MUFC England logg deg inn i United-appen. 

Vi vil ha en egen sak rundt dette senere i sommer for de av dere som trenger veiledning her. 

Merk at Supporterklubben dessverre IKKE kan hjelpe med passord/innlogging her da vi ikke har tilgang til United sine systemer. Det betyr at alle henvendelser rundt utfordringer mht innlogging i app må gå direkte til United i England.

• Eller 2: Hovedbestiller/en av de reisende kan knytte de andre reisende til seg gjennom sin MUFC England-konto. Da vil billettene til alle som knyttes sammen vises i appen til alle som er knyttet sammen. Om det organiseres slik at en av de reisende har kontroll på alle billettene må altså hele reisefølget gå inn på stadion samlet. 

I etterkant av turen bør man da selvsagt vurdere om man skal oppheve denne billett-koblingen mellom de reisende da det ikke er sikkert det er fornuftig at man har tilgang på hverandres billetter på et seinere tidspunkt. 

Vi vil i nevnte sak senere i sommer gi oppskrift på hvordan man kobler medlemskap sammen og eventuelt løser det opp igjen. 

Og til slutt før kampen: Når man da etter hvert har funnet kampbilletten i appen ber vi om at dette meldes tilbake til oss på Min Manchester-tur slik at vi vet at alle våre reisende har det aller viktigste for Manchester-turen under kontroll: nemlig kampbilletten. 

KOMMER FREDAG: Neste sak i føljetongen Turer & Billetter sesongen 2024/25 er informasjon rundt innholdet på våre turer. 

Powered by Labrador CMS