- United kontakter potensielle erstattere

Publisert Sist oppdatert

Sommerens overgangsvindu har åpnet og den første store signeringen i fotballverdenen har allerede blitt bekreftet. Kylan Mbappe, som har vært linket til United flere somre er bekreftet klar for Real Madrid.

United er ikke kjent for å handle like kjapt og denne sommeren må også managerrollen avklares før signeringene kommer inn. Fabrizio Romano forklarer i sin nyeste YouTube-video at United venter på Sir Jim Ratcliffes endelige avgjørelse rundt Erik ten Hag.

Ifølge Romanos informasjon skal United ha kontaktet agentene til andre managere de siste tre til fire dagene, blant annet Thomas Tuchel. Dette er for å forsikre seg om at de har noen muligheter for ny manager dersom avgjørelsen faller på å sparke Ten Hag.  Han sier videre at dette blir en viktig uke for United og at klubben aktivt kontakter potensielle erstattere. 

Sommerens overgangsvindu vil preges av at managerrollen ikke er avklart.

Videre forteller Romano at United jobber med å hente inn en høyrebeint midtstopper, som er en av sommerens prioriteringer. Det er allerede bekreftet at klubben mister Raphaël Varane og blant navnene United er ekstra interessert i nevnes Jean-Clair Todibo, Jarrad Branthwaite og Gleison Bremer.

Med en gang managerrollen er bestemt, vil United altså gå for en ny høyrebeint midtstopper, men klubben skal også aktivt jobbe med å hente inn en ekstra venstrebeint midtstopper. Dette er ikke garantert enda, men er noe de vurderer. En av spillerne klubben holder øye med et Goncalo Inacio. Den portugisiske 22-åringen spiller for Sporting og blir å se i sommerens EM sammen med Diogo Dalot og Bruno Fernandes. Inacio har vært linket til united tidligere også. Liverpool skal også ha vist interesse for spilleren og sendte speidere for å se på ham i høst.

Goncalo Inacio i aksjon med ball for Sporting Lisboa.

Mandag kveld melder også flere portugisiske medier om interessen. O Jogo skriver at United vil komme med et bud snart og at signeringen er et mål uavhengig om Ten Hag blir i posisjonen sin eller ikke. 

Portugisiske Record skriver at United forbereder seg på å gå videre med et bud for å signere Gonçalo Inácio. Ifølge avisen er United for øyeblikket den klubben som har størst mulighet til å overbevise midtstopperen og Sporting. det forventes et bud i løpet av de neste dagene.

Frigjøringsklausulen hans er på 60 millioner euro.

Powered by Labrador CMS