FABRIZIO ROMANO: 

- United kommer til å by igjen

Publisert Sist oppdatert

Manchester United jakter både Matthijs de Ligt og Nassouir Mazraoui fra Bayern München. Torsdag skal også United ha lagt inn et dobbeltbud på duoen, melder David Ornstein i The Athletic.

Det skal ha vært optimisme fra United og blant spillernes agenter at det ville være nok til å overtale Bayern, men Bundesliga-klubben avslo tilbudet.

Men det har ikke hatt noen avskrekkende effekt på United. Ifølge Fabrizio Romano planlegger United et nytt bud. Det sier han i sin nyeste YouTube-video

- Det stemmer at United hadde et bud som ble avslått fra Bayern på begge spillere i én og samme pakke, men United er der fortsatt. United kommer til å by igjen og kommer til å jobbe mer med disse to. Det kan være separate bud eller et nytt dobbeltbud, sier overgangsjournalisten.

Saken fortsetter under artikkelpluggen.

Romano presiserer at Matthijs de Ligt venter på United og at han ikke har noen intensjoner om å bli værende i Bayern selv om det har blitt meldt at han kommer til å forholde seg profesjonell og jobbe hardt nå som han er tilbake etter ferien. 

De Ligt skal ha blitt enig med de personlige betingelsene med United allerede i juni. 

- Den klare planen hans er å gå til Manchester United, sier Romano.

Det samme gjelder Noussair Mazraoui. 

- Han sa nei til West Ham, fordi han venter tålmodig på at United selger Aaron Wan-Bissaka slik at han kan gå til United. 

Den franske journalisten Santi Aouna hevder lørdag at Bayern München har gitt Noussair Mazraoui tillatelse til å forlate klubbens treningsleir i Sør-Korea for å sette kursen mot Manchester. 

Ifølge Aouna vil Mazraoui, om ingenting endrer seg, gjennomføre den medisinske undersøkelsen tirsdag neste uke og deretter skrive under på en femårskontrakt med United. Aouna skriver at Erik ten Hag har ett ønske om å ha Mazraoui klar til Community Shield-kampen 10. august.

- United spiller spillet sitt, men avtalene er fortsatt i live, sier Romano, og påpeker som vi tidligere har skrevet om her på united.no, at Bayern er avhengige av å selge spillere, sier Romano. 

Hvor mye det avslåtte budet fra United var på nevnes ikke av verken The Athletic eller Romano, men Bayern skal altså ønske seg en høyere sum for at det skal bli enighet. 

Tiden vil vise om De Ligt og/eller Mazraoui kommer til Old Trafford til slutt, men mye tyder på at United jobber hardt for å få det til å skje.

De er i alle fall begge interessert i en overgang, og skal være enig med United om en femårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år.

Powered by Labrador CMS