THE TELEGRAPH OG THE ATHLETIC: 

- United er forberedt på at det kommer bud på flere spillere

Ifølge rapportene forventer United mer overgangsaktivitet de siste 10 dagene av overgangsvinduet. 

Publisert Sist oppdatert

Det er The Telegraph og The Athletic som skriver om ståa i Manchester United ti dager før overgangsvinduet stenger for denne gang. 

Mike McGrath i The Telegraph skriver at United er forberedt på at det kommer bud på flere spillere innen sommerens vindu stenger. Han skriver at United «intensiverer» arbeidet med å selge spillere. 

Den første som er ventet å forsvinne, er Facundo Pellistri. Tidligere tirsdag omtalte vi rapportene fra Fabrizio Romano om at det skal være enighet mellom United og Panathinaikos, som angivelig betaler 6 millioner euro for Pellistri. I tillegg skal United ha sikret seg gode prosenter fra en videresalgsklausul. 

Greske medier skriver at det er ventet at Pellistri gjennomfører den medisinske undersøkelsen i løpet av tirsdagskvelden.

 - Kan bli en hektisk avslutning

Uruguyaneren er imidlertid ikke den eneste på vei ut Old Trafford-portene. Hver uke publiserer nettstedet The Athletic «The Transfer DealSheet» der de skriver om stort og smått fra overgangsmarkedet. 

Manchester United har sin egen seksjon i den artikkelserien, der United-korrespondent Laurie Whitwell kommer med en oppdatering. 

- United har unnagjort mesteparten av arbeidet og forsterket nøkkelposisjoner både i angrep og forsvar, men det kan bli en hektisk avslutning på vinduet med flere spillere tilgjengelige for salg, og klubben ønsker fortsatt å hente en midtbanespiller, skriver Whitwell. 

- United må fortsatt være disiplinerte i pengebruken sin, og de har allerede avbrutt forhandlinger med spillere som ble vurdert som for kostbare, og det skal være en enighet om å unngå noen form for panikk selv om overgangsfristen nærmer seg. Å få penger inn er førsteprioritetet akkurat nå, legger United-korrespondenten til. 

Her er nøkkelpunktene fra Whitwell: 

  • Ifølge Whitwell er det fremgang i Scott McTominay-sagaen. Fulham er nå ute av McTominay-jakten ettersom de er i ferd med å signere Sander Berge, men Napolis sportsdirektør Giovanni Manna har tatt turen til England for å møte McTominay ansikt til ansikt. Ifølge Whitwell er det fremdrift i forhandlingene, men The Athletic bestrider rapportene fra Italia som hevder at Napoli og McTominay er enige om de personlige betingelsene. 
  • United ønsker å kvitte seg med Christian Eriksen. United har ønsket 5 millioner pund for dansken og Ajax er et alternativ, men den nederlandske hovedstadsklubben trenger å selge spillere og det er ingen forventninger om et fremstøt fra Ajax. 
  • United ønsker seg 40 millioner pund for Jadon Sancho. Som united.no også har vært inne på, ønsker engelskmannen seg bort, og ifølge Whitwell er det en følelse innad i United om at Chelsea kommer til å forhøre seg om mulighetene for å hente Sancho. 
  • Å selge til saudiarabiske klubber ses også på som en mulig utvei for spillersalg på tampen av vinduet. 
  • Whitwell nevner også Victor Lindelöf og Hannibal Mejbri som spillere som kan forsvinne før vinduet stenger. 

- Ute av Toney-jakten

The Athletic tar også for seg litt om eventuelle spillerkjøp, og som så mange andre trekker de frem Manuel Ugarte. United håper å signere uruguyaneren før vinduet stenger og skal være i samtaler med PSG om en mulig løsning. 

Ifølge Whitwell er det forhandlinger som kan drøye helt til det siste før vi har en endelig løsning, men det skal være optimisme blant de som er involvert i forhandlingene. 

- Å hente en «nummer 6» er den siste biten i puslespillet, skriver Whitwell. 

Videre nevnes Ivan Toney, som var utelatt fra Brentfords tropp i sesongåpningen mot Crystal Palace. Han skal være ønsket av saudiarabiske Al Ahli, og Whitwell understreker at United ikke er med i jakten på Toney på grunn av totalpakken med overgangssummen Brentford ønsker og lønnskravene til Toney. 

Ferdi Kadioglu, den tyrkiske backen, har også blitt hyppig nevnt de siste ukene, men han virker å være på vei til Brighton. Ifølge The Athletic har United besluttet at de ikke prioriterer å hente en back denne sommeren.

Powered by Labrador CMS