Raphaël Varane.

MANCHESTER EVENING NEWS:

Under et halvt år igjen av kontrakten: – Klubben vil avvente situasjonen

Raphaël Varane kan utvilsomt smykke seg med en svært vellykket fotballkarriere.

I løpet av ti år i Real Madrid var han blant annet delaktig i fire Champions League-titler, og i 2018 ble han verdensmester med sitt kjære Frankrike.

Sommeren 2021 ble midtstopperen hentet til Old Trafford av Ole Gunnar Solskjær, og om under et halvt år løper franskmannens kontrakt med klubben ut.

Manchester United har foreløpig ikke bestemt seg for om de vil benytte seg av forlengelsesklausulen i avtalen, og tirsdag skriver Manchester Evening News at INEOS vil avvente situasjonen inntil flere nøkkelpersoner er på plass i den sportslige ledelsen.

Varane har ved en rekke anledninger vist seg som en uvurderlig brikke i United-forsvaret, men slet i høst lenge med oppsiktsvekkende lite spilletid. Sist sesong glitret han i tospann med Lisandro Martinez.

Dersom det ender med at franskmannens kontrakt ikke forlenges, vil det nok bidra til å heve mange øyenbryn. Varane er fortsatt «bare» 30 år og bør således ha en god del gode år igjen på fotballbanen.

Det er imidlertid ikke til å stikke under den berømte stolen at deler av United-karrieren så langt har blitt spolert av skader.

Én ting er hvert fall sikkert: En skadefri og påskrudd Varane blir utvilsomt avgjørende for Erik ten Hag når årets sesong går inn i noen svært avgjørende måneder.

Lisandro Martinez og Raphaël Varane smiler etter finaleseieren i ligacupen.
NØKKELDUO: Lisandro Martinez og Raphaël Varane viste seg som en svært god midtstopperduo sist sesong.
Powered by Labrador CMS