Manuel Ugarte før Uruguay-kamp, 27. juni 2024.

FABRIZIO ROMANO:

- Ugarte presser på for United-overgang

Fabrizio Romano sier at Manuel Ugarte insisterer på å gå til Manchester United. Ifølge overgangsjournalisten er United og PSG i «konstant kontakt» med hverandre. 

Publisert Sist oppdatert

Det sier Fabrizio Romano i sin nyeste YouTube-video, publisert torsdag kveld. 

Der kommer han med en oppdatering på Manuel Ugartes fremtid. Og ifølge Romano jobber uruguyaneren aktivt for å få til en overgang til Manchester United. 

- Ugarte er Manchester Uniteds hovedmål. Han vil til United. Han insisterer på å gå til United. Han ble enig om kontrakten for en måned siden, kontrakten og lønnen er klar. Han vil til United. Nå presser han på for å få til overgangen, sier Romano. 

Frem og tilbake

Ugarte-sagaen er i ferd med å bli sommerens store saga for Uniteds del: Det er nå snart en måned siden united.no publiserte artikkelen der det ble meldt om enighet om de personlige betingelsene mellom Ugarte og United

Så, tre uker senere, den 5. august, ble det kjent at United ser seg om etter andre alternativer. Det fordi United og PSG angivelig var for langt unna hverandre i verdivurderingen av midtbanespilleren. 

Var det et spill for galleriet? Muligens.

Manuel Ugarte skal være svært lysten på en overgang til United.

- Konstant kontakt

De siste dagene har vi i ryktespalten vår omtalt møter mellom Ugartes agent, Jorge Mendes, og Manchester United. PSG, som har signert Joao Neves fra Benfica, ønsker å selge Ugarte. 

Og ifølge Romano jobber klubbene for å bli enige. 

- Nå er det opp til Manchester United og PSG. De er i konstante samtaler, i konstant kontakt med hverandre, sier journalisten.

I mellomtiden har det dukket opp rykter rundt Youssouf Fofana og United. Romano sier at det aldri var i nærheten av å bli noe av. Alt tyder nå på at Fofana går til AC Milan. 

- United sitt fokus er på Ugarte, og så har de selvfølgelig noen alternativer i bakhånd, sier Romano, og nevner Sander Berge, Sofyan Amrabat og «andre navn».

- Ugarte ønsker en løsning så fort som mulig, understreker Romano. 

Powered by Labrador CMS