Ugarte av med mulig skade - Martínez-innhopp i argentinsk kalasseier

Natt til onsdag var Manuel Ugarte og Lisandro Martínez begge i aksjon i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Ugarte var tilbake på midtbanen for Uruguay mot Ecuador etter å ha spilt midtstopper i 0-1-tapet for Peru sist, men ti minutter før fulltid satte han seg ned med det som så ut som en kjenning i låret.

Dermed måtte 23-åringen byttes ut, men foreløpig er det uvisst om dette er noe som vil sette ham på sidelinjen fremover.

Kampen endte 0-0, og dermed ble det en totalt sett skuffende landslagsperiode for Ugarte og Uruguay med kun det ene poenget.

Kort Martínez-innhopp

For Martínez' del ble det ikke alt for mange minuttene på banen for Argentina som banket Bolivia 6-0 i Buenos Aires.

Midtstopperen kom inn for Nicolás Otamendi i det 73. minutt, på et tidspunkt de ledet 4-0.

Lisandro Martínez fikk et lite innhopp da Argentina knuste Bolivia.

Lionel Messi ble for øvrig kampens store spiller med hat trick og to målgivende, mens Lautaro Martínez, Julián Álvarez og Thiago Almada scoret de øvrige målene for Argentina.

Etter nattens kamper fortsetter Argentina å toppe tabellen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, med 22 poeng og tre poeng ned til Colombia på andreplass.

Uruguay ligger som nummer tre, seks poeng bak Argentina.