U21-laget med vanvittig snuoperasjon - snudde 0-2 til 3-2 mot League One-lag!

Manchester Uniteds U21-lag, krydret med Tom Heaton mellom stengene, møtte tirsdag kveld League One-laget Barnsley i EFL Trophy. Og United-spillerne vartet opp med et usannsynlig - og vanvittig - comeback.

På seks magiske minutter gikk U21-laget fra å ligge under 0-2 til å lede 3-2.

Straffet knallhardt

Etter en positiv start på kampen fra United, gikk Barnsley i ledelsen etter å ha scoret på sitt første ordentlige angrep i kampen. Vimal Yoganathan sendte Barnsley i føringen.

United-spillerne lot seg imidlertid ikke affisere; Ethan Wheatley kom til flere gode muligheter og United spilte bra, men ble straffet knallhardt for å ikke ta vare på mulighetene.

Yoganathan scoret nemlig sitt andre for kvelden like før pause, og det så ut som at det skulle bli en tung United-kveld i regnværet på Oakwell Stadium.

Men på tampen våknet United-spillerne for alvor, og i løpet av seks magiske minutter sto det 3-2 til United.

«We're going to Wembley»

I det 81. minutt reduserte Ethan Ennis, hans andre scoring på like mange kamper denne sesongen. Målet kom etter et strøkent innlegg fra James Nolan ute til høyre, men United var langt fra ferdige.

Jack Fletcher utlignet med et skudd fra distanse i det 84. minutt, og tre minutter senere fullbyrdet samme mann snuoperasjonen da han satte inn 3-2 - til ellevill jubel fra United-spillerne.

«We're going to Wembley» sang de tilreisende United-supporterne.

På overtid var Ethan Williams nære ved å gi United en 4-2-ledelse, men det endte uansett med 3-2-seier etter en imponerende sluttspurt fra det unge United-laget.

Man kan trygt si at trener Travis Binnion traff bra med byttene: Fletcher kom inn fra benken og scoret to mål, mens James Nolan noterte seg for to målgivende pasninger.

Jack Fletcher ble den store helten da Uniteds U21-lag snudde til seier mot Barnsley tirsdag kveld.

På tampen ble også Barnsley redusert til ti mann da Cory O'Keeffe ble utvist.

Uniteds U21-lag tapte serieåpningen mot Arsenal, men slo altså tilbake mot  Barnsley, som spiller på nivå tre i engelsk fotball.

EFL Trophy er en turnering for lagene på nivå tre og fire i det engelske ligasystemet, og de siste årene har også 16 U21-lag vært invitert med i turneringen, og Uniteds unggutter får altså sjansen til å bryne seg mot seniormotstand.

Travis Binnions lag er denne sesongen i gruppe med Huddersfield, Doncaster og nevnte Barnsley. De to beste lagene fra hver runde går videre, og United har sikret seg en meget god start med seieren over Barnsley.

Barnsley 2-3 (2-0) Manchester United U21

English Football League Trophy, Gruppespill
Oakwell

Gult kort: Fredricson, 35

10 min.: 1-0 Vimal Yoganathan, 37 min: 2-0 Vimal Yoganathan, 81 min.: 2-1 Ethan Ennis (James Nolan), 84 min.: 2-2 Jack Fletcher (Harry Amass), 87 min.: 2-3 Jack Fletcher (James Nolan)

United: Tom Heaton - Habeeb Ogunneye (James Nolan, 74), Louis Jackson (Sonny Aljofree, 46), Tyler Fredricson, Harry Amass - Toby Collyer, Jacob Devaney - Ruben Curley (Jack Fletcher, 57), Sam Mather (Ethan Williams, 73), Ethan Ennis - Ethan Wheatley.

Uben.innb.: Elyh Harrison, Gabriele Biancheri, Malachi Sharpe