Gabriele Biancheri feirer scoring mot Manchester City.

U18: Snudde kampen for United

Publisert Sist oppdatert

U18-laget startet lørdag sesongen på glimrende vis ved å slå Manchester City på bortebane i første ligakamp, og allerede tirsdag ettermiddag var de i aksjon igjen, denne gangen i U18 Premier League Cup, en turnering United vant sist sesong.

Motstander var Leicester, og det var nettopp Leicester som tok ledelsen på hjemmebane etter å ha blitt tildelt et straffespark. 

United ga seg uansett ikke, og Gabriele Biancheri utlignet for United med litt over ti minutter igjen av ordinær tid.

Det så ut til å bli 1-1, men så fikk United straffespark på overtid, og i det som skal ha vært det sjuende overtidsminuttet gikk Biancheri frem og satte ballen i mål fra ellevemetersmerket. 

Den walisiske 17-åringen scoret mot City på lørdag også, og har hatt en glimrende sesongstart.

United er i gruppe med Leicester, Tottenham og Leeds i U18 Premier League Cup-gruppespillet, hvor bare gruppevinneren er sikret avansement, og United har nå fått en god start på turneringen. Leeds vant 3-1 borte mot Tottenham i den andre kampen, og topper med det gruppa foran United.

Leicester City 1–2 (0-0) Manchester United

Premier League Cup
LCFC Training Ground

Mål: 1-0 Olabade Aluko (str. 57.), 1-1 Gabriele Biancheri (79.), 1-2 Biancheri (str. 90+7.).

Manchester United: Will Murdock – Jaydan Kamason, Jayce Fitzgerald (Daniel Armer, 46.), Albert Mills, Dante Plunkett (Godwill Kukonki, 46.) – Jacob Devaney, James Bailey (Zach Baumann, 72.) – Jim Thwaites, Amir Ibragimov (Sekou Kaba, 46.), James Scanlon – Gabriele Biancheri.

Ubenyttet innbytter: Cameron Byrne-Hughes.

LIVE:

1: Kampen skal være i gang! Per nå er det komplisert å finne mye informasjon om hva som foregår, så det blir nok ikke en spesielt fyldig liveoppdatering. Vi registrerer uansett at Jayce Fitzgerald (vanligvis midtbanespiller) tilsynelatende starter som midtstopper igjen.

20: Fortsatt målløst på Leicester treningsanlegg om vi skal stole på ulike liveoppdateringstjenester. 

PAUSE. Det skal fortsatt være 0-0. 

46: Andre omgang skal være i gang.

46: BYTTER: United skal ha gjort et trippelbytte i pausen, ifølge flere livetjenester: Daniel Armer har kommet inn for Jayce Fitzgerald, Godwill Kukonki erstatter venstreback Dante Plunkett, mens Sekou Kaba kommer inn for Amir Ibragimov.

57: MÅL. Leicester skal ha tatt ledelsen på et straffespark tatt av Olabade Aluko.

72: BYTTE: Zach Baumann skal ha erstattet James Bailey. Ellers skal J Fletcher ha kommet inn, men det er ikke Jack Fletcher, for han er ikke i dagens tropp – det er nemlig Leicester Jake Fletcher som har kommet inn for Kirsten Otchere.

79: MÅL. Gabriele Biancheri skal ha utlignet for United!

90+1: Kampen skal nå være på overtid. Har United mer på lager? 

90+7: MÅL. Gabriele Biancheri skal ha avgjort på overtid med et straffespark!

SLUTT.

Powered by Labrador CMS