Twente feirer 5-0-seier

Twente vant 5-0 i generalprøven før onsdagens kamp

Publisert

Onsdag starter Europa League, og akkurat som i Champions League, som startet forrige uke, er formatet endret. Denne sesongen spilles det først ligaspill, hvor hvert lag får åtte kamper, i stedet for gruppespill med seks kamper.

United åpner mot Twente på hjemmebane onsdag. Det blir et spesielt møte for Erik ten Hag, som tidligere har vært både trener og spiller for den nederlandske klubben.

Twente vant 5-0 i søndagens kamp på det øverste nivået i nederlandsk fotball. De slo Almere City enkelt på bortebane og ligger på en midlertidig 4. plass i ligaen. Etter seks spilte kamper har de elleve poeng. For å sammenligne med United, har de kun syv poeng etter fem kamper.

18 kamper spilles onsdag kveld. Uniteds seks andre motstandere møtes også for å kjempe om poeng. Av de syv lagene United skal møte, er det bare ett lag som ligger dårligere til i sin liga.

Slik har det gått med de andre motstanderne til United:

Porto:

Porto ligger på andreplass i Liga Portugal med fem av seks mulige seire. Helgens kamp endte med 3-0-seier over Guimaraes.

Fenerbahce:

Den tyrkiske klubben ligger på andreplass i Süper Lig, men gikk på et tap mot førsteplassen Galatasaray i helgen. Dette er deres eneste tap i ligaen.

PAOK:

Etter 4-1-seier i helgen beholder PAOK førsteplassen i den greske superligaen. De har fire av fem seire og null tap i ligaen.

Bodø/Glimt:

Eliteseriens førsteplass gikk på et stortap mot Brann søndag, men tabelltoppen er fortsatt i god behold etter hele 15 av 23 seire i ligaen.

Viktoria Plzen:

Det tsjekkiske laget fra Plzen ligger på tredjeplass i Fortuna Liga. Helgens kamp endte i deres første tap i ligaen for sesongen, etter å ha blitt slått av Praha.

Rangers:

Den skotske klubben vant 3-0 på hjemmebane i helgen og ligger på tredjeplass i sin liga.

FCSB:

Den rumenske fotballklubben fra Bucuresti delte poengene mot Petrolul og ligger på den nederste halvdelen av Liga I.

Her er kampoppsettet for Europa League:

12. september 21.00: Twente (H)

3. oktober 21.00: Porto (B)

24. oktober 21.00: Fenerbahce (B)

7. november 21.00: PAOK (H)

28. november 21.00: Bodø/Glimt (H)

12. desember 18.45: Viktoria Plzen (B)

23. januar 21.00: Rangers (H)

30. januar 21.00: FCSB (B)

Powered by Labrador CMS