Troppen til USA bekreftet - flere stjerner mangler

Publisert Sist oppdatert

I dag reiser Manchester United over dammen på sommerturné til USA, hvor første stopp blir Los Angeles hvor Arsenal venter natt til søndag.

Etter kampen mot Arsenal reiser United videre til San Diego for møtet med Real Betis natt til torsdag 1. august, før Liverpool venter i Columbia natt til søndag 4. august.

Troppen ble onsdag ettermiddag bekreftet og United reiser over med 29 spillere. Alle som er tilbake i trening. 

Sommerens andre signering, Leny Yoro er blant de 29 som skal representere United i USA, det samme er Christian Eriksen, Rasmus Højlund og Scott McTominay som alle var tilbake i trening denne uken.

I tillegg vil flere av juniorene få sjansen til å vise seg ytterligere frem, med tanke på at en god del fortsatt nyter ferien etter sommerens mesterskap.

Med er også Sir Dave Brailsford, Omar Berrada, Dan Ashworth og Jason Wilcox for å lære seg Ten Hag å kjenne enda tettere. Christoffer Vivell og Matt Hargreaves blir igjen i Europa for å jobbe med innkommende overganger, det skriver Laurie Whitwell på X.

En annen som ikke er med til USA er Steve McClaren. Han forbereder seg på å ta i mot spillerne som snart er tilbake fra ferie.

Av spillere som ikke er med finner vi Bruno Fernandes, Diogo Dalot, Kobbie Mainoo, Luke Shaw, Joshua Zirkzee, Lisandro Martinez, Alejandro Garnacho, Altay Bayindir og Facundo Pellistri. 

Disse vil returnere fra ferie for sent til at det er noen hensikt at de slutter seg til troppen og vil være tilbake på Carrington for individuelle forberedelser før resten av troppen returnerer.

Her er troppen:

Keepere: Tom Heaton, Demot Mee, Andre Onana, Radek Vitek

Forsvarsspillere: Harry Amass, Rhys Bennett, Jonny Evans, Will Fish, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Sam Murray, Aaron Wan-Bissaka, Leny Yoro

Midtbanespillere: Casemiro, Toby Collyer, Christian Eriksen, Hannibal Mejbri, Jack Fletcher, Sam Mather, Scott McTominay, Mason Mount, Maxi Oyedele, James Scanlon

Angrepsspillere: Amad Diallo, AntonyRasmus Højlund, Marcus Rashford, Jadon Sancho, Ethan Wheatley

Powered by Labrador CMS