Jadon Sancho og Erik ten Hag på Old Trafford.

Trente med laget: - Har løst konflikten

Jadon Sancho har ikke trent med Uniteds A-lag siden twitter-innlegget han publiserte på starten av forrige sesong. Nå er han tilbake med laget.

Publisert Sist oppdatert

Mandag startet årets pre-season for Erik ten Hags menn. Manageren har startet forberedelsene mot den kommende sesongen med de tilgjengelige spillerne på Carrington. mens Erik ten Hag forbereder Manchester United-troppen for en ny sesong. En gruppe seniorspillere, inkludert Andre Onana, Casemiro, Mason Mount og Marcus Rashford ble avbildet på trening på mandag.

Fredag deles det nye bilder. Her er også Jadon Sancho med. 

Sancho har ikke trent med Uniteds A-lag siden høsten 2023, etter at han havnet i kulden hos Ten Hag etter å ha anklaget manageren for å lyve på sosiale medier. Engelskmannen tilbrakte andre halvdel av sesongen på lån hos sin gamle klubb Borussia Dortmund og ryktene har hele veien antydet at Sancho ville endte opp der permanent. 

Nå ser det derimot ut til at Sancho er tilbake i varmen hos Ten Hag. Han kom tilbake for testing på onsdag etter sitt låneopphold i Tyskland og trente deretter med laget på torsdag. Det deler klubben fler bilder av. 

 Fabrizio Romano melder på X at Sancho har hatt et positivt møte med Ten Hag og at situasjonen er oppklart. De skal ha kommet til enighet om å sette en strek over situasjonen og har bestemt seg for å gå videre. 

Rob Dawson fra ESPN skriver at Jadon Sancho ifølge kilder ikke vil reise til Norge for vennskapskampen mot Rosenborg på mandag, men vil være tilgjengelig for de andre kampene fremover. 

Powered by Labrador CMS