Tre tomålsscorere da United filleristet Barnsley i ligacupen

Nøkkelspillere fikk hvile, United scoret 7, slapp inn 0, fikk ingen skader og tok seg på komfortabelt vis til fjerde runde i ligacupen. Barnsley ble feid til side i en kamp der angrepsspillerne fikk skinne.

Erik ten Hag gjorde åtte endringer på laget som slo Southampton 3-0 lørdag ettermiddag og nederlenderen, som tidligere har fått kritikk for en manglende vilje til å rotere på laget, fikk ingen grunner til å angre på avgjørelsen. Bare Diogo Dalot, Christian Eriksen og Marcus Rashford beholdt plassen i elleveren fra Southampton-kampen.

Og de to sistnevnte skulle spille en viktig rolle. Det var Rashford, som scoret mot Southampton, som startet det hele da han sendte United i føringen mot Barnsley.

Etter 17 minutters spill dempet han en høy ball fra Alejandro Garnacho, la ballen til rette og klistret den i motsatt hjørne. Det største komplimentet Rashford kan få er at han, etter en periode der alt har sett veldig vanskelig ut for engelskmannen, fikk det til å se uhyre enkelt ut.

Minutter senere doblet Antony ledelsen fra straffemerket: Den utskjelte brasilianeren ble selv felt av Barnsleys keeper og fikk straffe. Han gjorde ingen feil da han selv tok sparket fra fra ellevemeteren.

Antony plasserte ballen kontrollert helt ute ved stolpen og sørget for 2-0 til United.

Antony scoret mot Barnsley.

På overtid av den 1. omgangen tegnet også Uniteds tredje angrepsspiller seg på scoringslisten: Garnacho var på rett plass til rett tid da ballen spratt hans vei inne i Barnsley-boksen. Garnacho pirket ballen i mål og United gikk til pause med en 3-0-ledelse og full kontroll.

Og de røde djevlene fortsatte der de slapp etter hvilen.

Garnacho ble spilt lekkert fri av Christian Eriksen, ingen Barnsley-spillere hadde noen som helst sjanse til å holde følge med ham og alene med keeper gjorde han ingen feil.

Argentineren plasserte ballen kontrollert i det lengste hjørnet og sørget for 4-0. Minutter senere var Garnacho frempå igjen. Han spilte fri Rashford som ikke nølte da han fikk muligheten. Engelskmannen dunket inn sitt andre mål.

Barnsley-spillerne går nok svimle til sengs etter en helaften mot denne United-duoen.

Da bestemte Ten Hag seg for å la noen av spillerne hvile: Rashford, Manuel Ugarte og Diogo Dalot ble tatt av, Bruno Fernandes, Joshua Zirkzee og Diogo Dalot kom inn. På tampen fikk også Jonny Evans og Alejandro Garnacho hvile da de ble erstattet av Matthijs de Ligt og Amad.

Og United tok ikke foten av gasspedalen: I det 80. minutt kronet Christian Eriksen en god forestilling med scoring, Uniteds sjette for kvelden, og bare fire minutter senere scoret han ett til etter et vakkert United-angrep der Fernandes og Zirkzee var involvert.

United vant til slutt hele 7-0 - klubbens største seier i ligacupen, og United hadde hele tre tomålsscorere: Rashford, Garnacho og Eriksen scoret to mål hver i det som rett og slett ble en perfekt kveld for de røde djevlene, som er klare for den 4. runden i ligacupen.

Manchester United - Barnsley 7-0