Torsdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Torsdag 3. oktober

08.20: Litt mer rundt Erik ten Hag denne torsdagen: Fabrizio Romano forteller til CaughtOffside at Manchester United, til tross for en god del spekulasjoner fra diverse medier de siste dagene, ikke er i samtaler med noen andre managere på nåværende tidspunkt. Ledelsen ønsker først å se hvordan laget presterer mot Porto og Aston Villa før en eventuell avgjørelse tas, sier Romano videre.

08.10: Tyske Christopher Michel var tidlig på ballen når det gjaldt Uniteds interesse for Sekou Koné i sommer, og nå skriver han om en annen unggutt som skal ha havnet på radaren til klubben.

United skal nemlig, sammen med Arsenal og Manchester City, nå vise interesse for 17 år gamle Diego León. Venstrebacken spiller til daglig i Cerro Porteño i Paraguay, hvor han blant annet har notert seg for to mål på elleve kamper denne sesongen.

Onsdag 2. oktober

10.00: Etter en dårlig start på sesongen er posisjonen til Erik ten Hag igjen usikker. The Telegraph melder imidlertid at manageren har støtte blant de erfarne spillerne i troppen. Les mer HER.

Tirsdag 1. oktober

18.20: Daily Mails United-journalist, Chris Wheeler, skriver at Liverpool også beundrer Everton-stopper Jarrad Branthwaite og at de kan komme til å gå for ham allerede i januar, selv om det i miljøet er ventet at United vil prøve seg på midtstopperen igjen neste sommer. Branthwaites kontrakt løper til 2027.

08.56: Litt mer om Erik ten Hag: The Times skriver at nederlenderens jobb ikke er truet nå umiddelbart, og at han (som Daily Telegraph også skrev) er ventet å lede United mot både Porto og Aston Villa denne uka.

Det blir ikke gitt uttrykk for at disse to kampene er helt avgjørende for at han skal beholde jobben sin, selv om det er en aksept for at både resultatene og prestasjonene må bli bedre.

Hvis United ender opp med å sparke Ten Hag, så kan det å gi Ruud van Nistelrooy jobben være et alternativ, skriver avisa, men det virker å være mer spekulativt enn basert på innsideinformasjon. At Van Nistelrooy vil være en løsning på kort sikt er nok uansett sannsynlig.

Daily Star (vanligvis ikke en avis vi stoler særlig på) skriver at Inter-sjef Simone Inzaghi er en seriøs kandidat til jobben hvis Ten Hag får sparken, og nevner også Gareth Southgate som en kandidat.

Mandag 30. september

17.50: Ifølge italienske Calciomercato så har Ruben van Bommel, sønn av mer kjente Mark van Bommel, havnet på radaren til Manchester United. Den 20 år gamle spissen, som står med seks mål og tre målgivende på ni kamper for AZ Alkmaar denne sesongen, skal også ha tiltrukket seg interesse fra AC Milan og Bayern München.

10.26: Det har vært stille på ryktefronten denne mandagsmorgenen, så vi tar med denne selv om det ikke gjelder en spiller: Akkurat nå er det mye spekulasjoner rundt Erik ten Hag sin fremtid, men ifølge James Ducker i The Telegraph at United ikke planlegger noen umiddelbar endring på trenerfronten. 

Ducker skriver at Ten Hag har United-ledelsen støtte «for nå» og at nederlenderen ventes å lede United i kampene mot Porto og Aston Villa senere denne uken. Ten Hag sa selv på søndagens pressekonferanse at han ikke er bekymret for sin egen fremtid

Powered by Labrador CMS