Finley McAllister, Ethan Wheatley og Louis Jackson feirer Wheatleys 1-0-mål i den nasjonale U18-finalen, 14. mai 2024.

NOTISER:

Tøff start for både U21- og U18-laget

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 3. august

Tøff start for både U21- og U18-laget

Fredag ble terminlisten for Uniteds U21- og U18-lag i 2024/25-sesongen annonsert. U21-laget sesongåpner mot Manchester City, mens U18-laget møter Arsenal i sesongens første kamp.

U21-laget, som spiller i Premier League 2, sparker i gang sesongen 16. august, samme dag som førstelage tar fatt på sin Premier League-sesong. I sesongpremieren venter en bortekamp mot Arsenal. En uke senere venter Stoke City i sesongens første hjemmekamp. 

21. september er Manchester City motstander, og 5. oktober er det duket for kamp mot Liverpool. U21-lagets terminliste kan ses i sin helhet her

U18-laget, som gjorde rent bord forrige sesong, møter Manchester City og Liverpool i sesongens to første kamper. City-kampen er på bortebane 24. august, Liverpool-kampen hjemme en uke senere. 

U18-lagets terminliste kan ses i sin helhet her

Onsdag 31. juli

Bekrefter tre Old Trafford-kamper for kvinnelaget

Manchester United kunne onsdag annonsere at kvinnelaget skal spille tre ligakamper på Old Trafford kommende sesong.

Først i serieåpningen når West Ham kommer på besøk helga 21./22. september, deretter mot Crystal Palace 15./16. februar, og så i sesongens siste hjemmekamp mot Manchester City 3./4. mai.

– Det er alltid en fornøyelse å spille på Old Trafford, og hele laget ser virkelig frem til å returnere dit for åpningskampen mot West Ham, sier hovedtrener Marc Skinner.

– Så også mot Crystal Palace midtveis i sesongen og så avslutte WSL-sesongen mot Manchester City, det er noe for den flotte fansen vår å glede seg til, og vi kan ikke vente med å se de fylle tribunene i alle tre kampene, sier han.

Powered by Labrador CMS