To tidligere United-spillere spilte store roller for overgangen

Publisert

Forrige uke ble Leny Yoro annonsert som Uniteds nyeste tilskudd. Avtalen kom i boks etter en lenger periode med rykter rundt United, men også Real Madrid. Heldigvis for United-fansen var det de røde som trakk det lengste strået. Det kan to tidligere United-spillere takkes for. 

Rio Ferdinand skal nemlig ha ringt den unge franskmannen cirka to uker før kontrakten ble skrevet under. 

- Han ringte meg, sier Yoro i et intervju med klubben. 

- Først og fremst var jeg veldig stolt over å snakke med ham, og ja, vi snakket i rundt 10 minutter om United, så han hjalp meg mye med å ta valget mitt. Det var virkelig en ære å snakke med ham.

- Han fortalte meg om klubben, at dette er en historisk klubb med en mye historie, og hvis jeg drar dit må jeg kjempe for klubben og være klar, fordi dette er den største klubben i verden. For meg var det veldig bra å snakke om dette.

- Da jeg var yngre, var Rio en av de beste forsvarerne i verden.

- Jeg tror alle fulgte med på United da han var ung, og for meg var det en drøm å spille for denne klubben.

Rio Ferdinand var ikke den eneste tidligere spilleren som hjalp til under forhandlingene. Akademispilleren Angel Gomes, som fikk sin debut for United i en alder av 16 år, har også spilt en stor rolle for overgangen. Gomes spiller for tiden for Lille, hvor han naturligvis har blitt god venn med Yoro.

- Vi snakket mye om United.

- Han sa bare til meg at dette er den største klubben i verden. Du vet, fansen, til og med måten å spille på, treningsleiren, alt er virkelig stort, virkelig utrolig.

- Hver dag snakket jeg med ham om dette og det hjalp meg mye med å komme hit. Han er veldig glad på mine vegne. Han sendte meg en melding med en gang.

Powered by Labrador CMS