To nye spillere har meldt frafall til landskampene

Publisert Sist oppdatert

Tidligere mandag ble det kjent at Alejandro Garnacho ikke vil delta i landskampene som spilles de to kommende ukene, etter å ha trukket seg fra Argentina-troppen.

Mandag kveld bekrefter klubben at heller ikke Kobbie Mainoo og Noussair Mazraoui vil delta i oktober måneds landskamper, etter å ha meldt frafall.

Garnacho hadde blitt tatt ut i Lionel Scalonis gruppe for VM-kvalifiseringskampene mot Venezuela og Bolivia, sammen med klubbkamerat Lisandro Martínez. Men 20-åringen har håndtert en skade den siste uken og bekreftet via Instagram at han ikke vil reise til Sør-Amerika.

Akademikameraten Mainoo var den eneste United-spilleren som skulle representere England, da Lee Carsleys lag forbereder seg til UEFA Nations League-kampene mot Hellas og Finland.

I likhet med Garnacho har Mainoo også hatt en skade og gikk glipp av 3-3-kampen mot Porto, etter å ha blitt byttet ut i første omgang mot Tottenham på grunn av en skade.

Mazraoui måtte gå av ved pause i kampen mot Aston Villa, og som en forsiktighetsregel vil forsvarsspilleren ikke representere Marokko i løpet av landslagspausen.

13 spillere er fortsatt klare for landskamper.

Powered by Labrador CMS