Elisabeth Terland, trening, 9. august 2024.

To norske målscorere da United-kvinnene vant

Publisert

United startet sesongoppkjøringen med en 3-0-seier mot Durham, i en kamp hvor nysignering Elisabeth Terland skal ha havnet på scoringslista minst én gang, kanskje to. 

Klubben kom aldri med mye informasjon om den kampen (de bekreftet ikke en gang resultatet, det kom fra Durham), men heldigvis har klubben i det minste kommet med litt mer informasjon i forbindelse med søndagens treningskamp mot Newcastle. 

United bekrefter nemlig at det ble en 3-1-seier på Carrington, og at målene ble scoret av Rachel Williams (4.), Elisabeth Terland  (48.) og Lisa Fjeldstad Naalsund (50.). 

Godt levert av de norske spillerne, altså – og mye tyder nå på at Celin Bizet Ildhusøy også kommer til klubben, noe vi skrev mer om her.

Bildene antyder at United trolig spilte slik fra start: Phallon Tullis-Joyce – Aoife Mannion, Maya Le Tissier (C), Dominique Janssen, Gabby George – Hayley Ladd, Grace Clinton – Nikita Parris, Emma Watson, Ella Toone – Rachel Williams. 

Simi Awujo og Jess Simpson skal også ha vært i aksjon i løpet av kampen, ifølge Ben Ibson, sånn utenom spillerne vi har nevnt i startelleveren og på scoringslista.

Lisa Fjeldstad Naalsund scoret i en treningskamp mot Newcastle.
Powered by Labrador CMS