Tirsdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Tirsdag 22. oktober

16.11: Det er interne diskusjoner i Ajax om å hente Antony tilbake til klubben. Det sier Mike Verweij, som dekker Ajax tett, i podcasten til nederlandske De Telegraaf.

Antony har slitt siden han forlot nettopp til Ajax til fordel for United i 2022, og på grunn av det er det også noen bekymringer innad i Ajax. I podcasten sier Verweij at det er noen som tviler ettersom de frykter for Antony sin innstilling siden han har slitt de to siste årene. 

08.15: Bare måneder etter at Joshua Zirkzees ble hentet fra Bologna kobles nederlenderen tilbake til Italia via enkelte italienske medier. Calciomercato påstår at den høyreiste spissen kan tenke seg en retur til Serie A, og nevner Juventus som en potensiell klubb. Enn så lenge ville vi tatt dette med en stor klype salt.

Mandag 21. oktober

22.02: Den tyske journalisten Florian Plettenberg skriver på X at Bayern-backen Alphonso Davies fortsatt er en «drømmesignering» for United. Den lynhurtige venstrebackens kontrakt går ut neste sommer. 

Davies har vært nevnt et par ganger i United-sammenheng tidligere denne høsten.  Ifølge Plettenberg har det fortsatt ikke vært noen konkrete samtaler mellom Davies og Bayern om en ny avtale. Real Madrid skal også være interesserte i å hente den canadiske landslagskapteinen. 

13.50: Det pågår fortsatt ingen samtaler mellom United og Christian Eriksen om en kontraktsforlengelse, skriver Fabrizio Romano. Danskens nåværende kontrakt går ut til sommeren, og dermed virker det sannsynlig at han forlater klubben gratis ved sesongslutt.

08.20: Det er stille på ryktefronten denne mandags morgenen, men vi kan ta med oss GiveMeSport (ikke det mest treffsikre nettstedet) som hevder at United er en av flere klubber som holder et øye til danske Morten Frendrup. Midtbanespilleren, som holder til i Genoa, skal også angivelig være på radaren til Tottenham, Liverpool og Crystal Palace.

Powered by Labrador CMS