Søndagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 15. september

20.52: Siden vi først skrev om Adrien Rabiot: Fabrizio Romano skriver at Marseille er optimistiske om at de skal få inn franskmannen i løpet av de neste 48 timene.

09.46: Synes du at det er litt stille fra Liverpool-supporterne denne helga? Vel, det er minst like stille på ryktefronten, så siden Adrien Rabiot-ryktene aldri forsvinner helt, så tar vi med at både Juventus-hovedtrener Thiago Motta og Rabiots agent (og mor) Veronique Rabiot har gjort det klart de siste dagene at en Juventus-retur ikke er aktuelt for midtbanespilleren.

Lørdag 14. september

08.30: Overgangsvinduet i Tyrkia stengte natt til lørdag. Galatasaray skal ifølge en tyrkisk overgangsjournalist ha gjort et siste fremstøt mot United rundt Casemiro

United skal ifølge journalisten med navn Haber Sarikirmizi (her gjengitt av Sport Witness) ha kommet til enighet med Galatasaray, men at Casemiro nok en gang var klar på at Tyrkia ikke er et sted han ønsker å fortsette karrieren.

Det er også viktig å poengtere at United.no ikke har kjennskap til denne journalisten fra tidligere, så vi anbefaler å ta påstandene med en klype salt.

Fredag 13. september

08.15: Lille-spissen Jonathan David, som angivelig ville kostet 25,3 millioner pund, var et reelt alternativ for Manchester United helt frem til Joshua Zirkzee signerte for klubben i sommer, skriver ESPNs Rob Dawson. Ivan Toney var også på ønskelista, men han ble vurdert som for dyr. Brentford skal ha fått en totalsum på 40 millioner pund da de solgte 28-åringen til Al-Ahli senere på sommeren.

Torsdag 12. september

08.05: Manchester United er en av klubbene som er «i miksen» til å kunne signere Bayer Leverkusens Jonathan Tah, skriver Bild (gjengitt av Sport Witness). Midtstopperens kontrakt med Leverkusen går ut neste sommer, og han er ikke ventet å forlenge med den regjerende Bundesliga-mesteren. 

I sommer var han sterkt ønsket av Bayern München, men en overgang dit skal ikke lenger fremstå som like aktuelt. Barcelona, Chelsea, Tottenham og Liverpool nevnes også å være interessert i å hente 28-åringen.

Onsdag 11. september

19.15: Garreth Southgate var lenge ryktet til United før det ble bekreftet at Erik ten Hag fikk forlenget kontrakten. Etter å ha lagt opp som trener for England, kommer ryktene stadig tilbake, spesielt ettersom at Ten Hag har hatt en dårlig start på sesongen. Den tidligere England-treneren stresser imidlertid ikke med å finne seg en ny jobb.

- Jeg har mange muligheter, jeg er veldig åpen for hva som skjer videre. Det kan være i fotball, det kan være utenfor fotball. 

- Jeg tror at folk for øyeblikket vet at jeg trenger å få tilbake energien min. Jeg er innstilt på å nyte livet mitt og jeg kommer ikke til å forhaste meg i noe. Jeg vil være sikker på at jeg tar gode beslutninger. 

08.35: Forrige uke dukket Juanlu Sánchez opp i ryktespalte, og nå skriver også AS at den unge høyrebacken er på radaren til United. Real Madrid skal også følge nøye med på 21-åringen, i tillegg til flere Premier League-klubber som skal ha forhørt seg om ham i sommer.

08.25: X-kontoen SamC_reports, som tidligere har vist seg å ha gode kilder på Manchester United, skriver at United skal være blant klubbene som følger med på midtbanespilleren Peio Canales. 19-åringen holder til i Athletic Club, hvor han først og fremst spiller for reservelaget.

Tirsdag 10. september

17.40Manchester Evening News skriver at Fenerbahce, med Jose Mourinho ved roret, ikke er interessert i å hente Antony før overgangsvinduet i Tyrkia stenger 13. september. 

Mandag omtalte vi ESPNs rapporter om at Antony selv ønsker å bli værende i United, og da er vel sannsynligheten for at han ender opp i den tyrkiske klubben nå tilnærmet lik null.

08.22: Denne plasseres vel i kategorien for overganger som ville vært overraskende for de fleste, men den argentinske journalisten Gastón Edul – som skal være troverdig på overgangsnytt om argentinere – skriver at tre klubber var interesserte i Cristian Romero i sommer, og at de tre klubbene var Manchester United, PSG og Real Madrid. 

Tottenham responderte at de ikke ønsker å selge ham, og oppga ikke noen pris de ville vært villige til å selge ham for heller. 

Edul skriver videre at det vil komme tilbud igjen neste sommer når Romero bare har to år igjen av kontrakten.

Mandag 9. september

20.11: En oppfølging fra forrige rykteoppdatering: Rob Dawson i ESPN skriver at Antony er fast bestemt på å bli værende i United til tross for Fenerbahce-interessen. Han har et ønske om å spille mer regelmessig, men foretrekker likevel å bli værende på Old Trafford selv om det skulle komme et formelt bud fra José Mourinhos klubb.

16.14: The Sun skriver i en såkalt eksklusiv sak at Antony presser på for å få forlate United på lån, og at José Mourinhos Fenerbahce fortsatt er i førersetet i jakten på brasilianeren. Overgangsvinduet i Tyrkia er ikke stengt ennå.

Vi ville tatt denne saken med en klype salt siden den ikke er ført i pennen av avisas United-korrespondent, og da reduseres vanligvis troverdigheten en del. Fabrizio Romano skrev senest sist uke at det Antony ikke har noen planer om å forlate United.

11.03: Er det for tidlig å snakke om sommeren 2025? Muligens, men HER har vi i hvert fall videreformidlet noen tidlige rykter om neste sommervindu! 

08.08: Tyrkiske Milliyet hevder, gjengitt her av Sport Witness, at Manchester United er interesserte i unggutten Ali Sahin Yilmaz. 20-åringen spiller i Trabzonspor, men har ikke slått gjennom på A-laget ennå.

Men Yilmaz skal ha imponert for flere aldersbestemte landslag, senest for Tyrkia U20 i deres kamp mot England fredag forrige uke. Ifølge Milliyet hadde United speidere på plass for å følge med på midtstopperen. De skal også ha likt det de fikk se, men vi minner om at det ofte er lurt å ta rykter fra tyrkiske medier med en klype salt da de har en tendens til å overdrive litt. 

QUIZ:

Powered by Labrador CMS