Erik ten Hag ankommer trening under sommerturnéen, 2. august 2024 på UCLA Campus i Los Angeles, California.

Ten Hag om spillerjakten: – Vi vet hva vi holder på med

Publisert Sist oppdatert

Selvsagt slapp ikke Erik ten Hag unna spørsmål om overganger på pressekonferansen før lørdagens Community Shield-kamp mot Manchester City på Wembley. 

Han humret godt da han ble spurt om en oppdatering på hvor nær United er til å kunne presentere en ny spiller. 

– Når vi har nyheter, så kommer vi til å annonsere det! Dere har sett markedet – det er fortsatt ganske stille. Vi har gjort business, vi har fått på plass to avtaler [Zirkzee og Yoro]. Det handler om timing, og det handler om alternativene på markedet, og om å gjøre de riktige tingene i de riktige øyeblikkene.

Han ble spurt spesifikt om den potensielle jakten på en sentral midtbanespiller, og om han selv har fått vært med på å identifisere hva slags spiller han vil rekruttere, men Ten Hag valgte å la være å svare detaljert om det.

– Jeg vil ikke gå inn på detaljene om hvor vi er nå i rekrutteringen vår, eller hva vi jobber med. Vi vet hva vi holder på med, vi er i en god posisjon med troppen vår, og – bare for deg/dere: Bare vent, ha tålmodighet, og i de riktige øyeblikkene kommer vi til å fortelle det til dere.

Har allerede debutert – men har dessverre også allerede blitt skadet.

På spørsmål om United må selge for å kunne kjøpe viste han igjen til de to avtalene som allerede var gjort, før han la til at United har en tropp med dobbelt opp i alle posisjoner.

LES OGSÅ: Forsvarskvartett usikre – dette sier Ten Hag om skadesituasjonen

En av spillerne som potensielt kan bli solgt – han linkes til PSG – er Jadon Sancho. Ten Hag ble spurt om han kommer til å forvente at Sancho spiller sentralt i banen mens en venter på at Højlund blir skadefri. 

– Jadon kan spille på tvers av hele frontrekka, han er et alternativ for mer enn bare én posisjon, og det kommer an på hvordan en setter opp laget. En kan se på egen taktikk og spillemåte, men også på hva som passer best mot motstanderen en møter – hva som er nødvendig for den kampen.

Jadon Sancho kan være et alternativ i flere posisjoner.
Powered by Labrador CMS