Ten Hag om mediaskriveriene: - I kveld fikk dere sannheten

Tre poeng, 28 skudd og flust av store sjanser og sesongens beste prestasjon til nå.

Publisert

Det var mye for Erik ten Hag å være fornøyd med etter 2-1-seieren over Chelsea etter noen dager hvor enkelt britiske mediehus har hevdet at han har mistet halvparten av garderoben, men skal man dømme etter prestasjonen onsdag er det nok flere som må spise i seg de ordene.

Til rettighetshaver Amazon var Ten Hag fornøyd med prestasjonen, men også opptatt av at det kun er de resultatene som ikke går veien det blir snakket om.

- Alt handler om resultater, men for å komme dit så trenger man gode prestasjoner.

- Alle snakker om kampen mot Newcastle. Vi har spilt tre kamper den siste uken og to av dem har vært gode, men det er kun den dårlige det blir snakket om. Dette er et bra lag med et flott samhold og fin garderobekultur. 

- Alle kan slå alle

Det er jevnt i sjiktet hvor United ligger på tabellen og kun sju poeng skiller fra Manchester City som ligger på 3. plass og Brighton som er nummer 8 på tabellen. 

Den nederlandske manageren var klar på at om resultatene skal fortsette å være positive gjennom desember måned er man nødt til å spille opp mot sitt beste hver eneste kamp.

- Ligaen har et veldig høyt nivå, hvor alle kan slå alle. Om vi ikke spiller opp mot vårt beste så er det ikke sjanse til å få med seg noe. Så om vi ikke er på samme nivå på lørdag så blir vi drept.

- Å spille bra er ikke bra nok. Vi må alltid lete etter å bli bedre. Presset vårt bør alltid være bra. Det var bra i dag, men det handler om å gjenskape det. Vi gjorde det mye bedre sammenliknet med lørdag (mot Newcastle).

- Vi ønsket å få ting på rett kjøl. Vi krever at alle gir 100 % hver gang og det er ikke akseptabelt at noen gjør mindre enn det. Ikke minst på grunn av publikum som alltid står bak oss, så vi må gjøre det vi kan for å betale dem tilbake.

Sannheten kom frem i kveld

Etter at det smått har stormet rundt Ten Hag de siste dagene, hvor flere medier, deriblant Manchester Evening News har hevdet at manageren har mistet troen fra 50 % av garderoben, var nederlandsk media interessert i å høre Ten Hags side av saken.

- Det (skriveriene) har ikke påvirket meg i det hele tatt. Jeg vet hva som er sant og ikke. Sannheten kom tydelig frem av det dere så i dag.

 Hvem bestemte så at noen ikke fikk delta på pressekonferansen?

 Det var meg og klubben sammen som ble enige. De (media) har noen protokoller som de må følge. Det er slik vi kan jobbe sammen. Klarer de ikke det så får det konsekvenser som dette. 

- Vi ønsker ham høyere i banen

Scott McTominay ble den store helten med to scoringer for United i 2-1 seieren. Til MUTV fikk skotten fortjent ros for sin prestasjon og Ten Hag fortalte samtidig hvordan staben har tenkt i bruken av Uniteds nummer 39.

- Vi ønsker at han skal være involvert litt høyere i banen og vi jobber for å finne ham i de posisjonene. Han er veldig god til å lese spillet og til å komme i de riktige posisjonene. Når han i tillegg er en god avslutter så hjelper det oss veldig.

 Også innbytter Sergio Reguilon fikk positive ordlag fra sin manager.

- Sergio tilpasser seg bra. Han spilte veldig bra i andre omgang når han kom inn. Det var bra press på venstresiden, hvor han hadde noen fine ballvinninger og han bidro positivt offensivt.

Scott McTominay fornøyd etter seieren mot Chelsea.
BANENS BESTE: Scott McTominay etter sine to scoringer.
Powered by Labrador CMS