Ten Hag om debutanten Yoro: - Det er veldig spennende 

Erik ten Hag synes det er synd at Marcus Rashford er ute, glad for å ha Jadon Sancho tilbake og spent på nykommeren Leny Yoro. 

Publisert Sist oppdatert

United-manageren ble spurt om flere ting før den kommende treningskampen mot Rangers, som sparkes i gang klokken 17.00 skandinavisk tid. Mange er spente på å se Leny Yoros første minutter i United-drakten. Det er Erik ten Hag også. 

-  Det er veldig spennende, både for han og for oss. Vi er så fornøyde med å ha signert ham. Han er et enormt talent og vi gleder oss til å jobbe med ham. Vi så det på trening i går, hvor komfortabel han var med en gang. Det er veldig spennende.

En annen som er i United-elleveren mot den skotske klubben er Jadon Sancho. Han spiller lørdag sin første United-kamp siden 26. august i fjor. 

- Det er fint å ha Sancho tilbake, sier Ten Hag. 

En som mangler er Marcus Rashford. Han er hjemme i Manchester på grunn av en liten skade. Ten Hag er klar på at han gjerne skulle hatt med Uniteds nummer 10. 

- Det er synd Rashford ikke er med, det hadde vært fint å ha ha med, men sånn er det.

Nå håper han å se et United-lag som presterer bedre enn de gjorde mandag, da sesongoppkjøringen startet med et 0-1-tap mot Rosenborg. 

- Vi var ikke fornøyde med prestasjonen etter Rosenborg, men dette er en ny sjanse og vi håper på noen overraskelser.

Det er en haug av unggutter med i troppen mot Rangers og Ten Hag snakket om viktigheten av at disse får prøve seg på det øverste nivået. For Ten Hag handler det ikke bare om erfaringen de får, men hvordan det kan gagne klubben. 

Det handler om laget, om klubben. Vi vil bygge opp klubben, vi må ha et sterkt akademi og det må være en vei fra akademiet til førstelaget. Bare se på Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho. Hvem kan være nestemann?

Dette er Uniteds siste treningskamp før de setter kursen mot USA på sin sommerturné. Der venter tre kamper, og etter det venter Manchester City i Community Shield.

- Vi trenger kamptreningen for å bygge oss opp. Det er viktig å få minutter i beina, sier Ten Hag. 

Kampen kan du følge her: 

Powered by Labrador CMS