Erik ten Hag og Thomas Tuchel. 2024. Montasje.

BAYERN MÜNCHEN-JOURNALIST:

– Ten Hag diskuteres i Bayern, og Tuchel er fortsatt interessert i United-jobben

Publisert

Managerposisjonen diskuteres i både Bayern München og Manchester United om dagen. 

I United er det usikkerhet rundt Erik ten Hags jobb etter en skuffende sesong, og en rekke navn kobles til klubben – inkludert navnet til Bayern-hovedtrener Thomas Tuchel, som nå er blant oddsfavorittene.

I Bayern er det allerede avgjort at Tuchel ikke får fortsette i Bayern, selv om han potensielt kan lede dem til Champions League-finalen. De skal ha ønsket seg ex-red Ralf Rangnick, men han har takket nei til jobben.

Thomas Tuchel og Erik ten Hag, begge ivrige på sidelinjen, United-Bayern, 12. desember 2023.
Thomas Tuchel og Erik ten Hag på sidelinja i desemberkampen mellom United og Bayern på Old Trafford. Den kampen gikk Tuchel og Bayern seirende ut av.

Christian Falk, som følger Bayern tett gjennom sin rolle som ansvarlig for fotballdekningen til den tyske tabloidavisa BILD, skriver nå at Erik ten Hags navn diskuteres i Bayern. 

Ten Hag har allerede jobbet noen år i klubben, som trener for andrelaget.

Videre skriver Falk også at Tuchel fortsatt er interessert i Manchester United-jobben – men at han ikke vil ha kontakt med United før den viktige Champions League-semifinalekampen mot Real Madrid. 

Det er verdt å nevne at Falk er blant de mer tabloide journalistene i Tyskland, men han er vanligvis ganske troverdig på hva som rører seg rundt Bayern München. Vi ville uansett tatt det med en klype salt enn så lenge

Powered by Labrador CMS