Tar ingen selvkritikk for Uniteds store forbruk:
– Ikke mitt ansvar!

United-manager Erik ten Hag mener at med tre nye spillere kan klubben utfordre de beste i Premier League

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag sa på pressekonferansen etter finaleseieren mot Manchester City at han kom til å reise på ferie søndag og at det var noe han fortjente.

Selv om nederlenderen en eller annen plass i verden nyter noen rolige dager etter en lang sesong har han også uttalt seg i et intervju hvor han sier at United ikke er langt unna å være med å kjempe i toppen av Premier League.

For i et intervju publisert av Sunday Mirror sier United-manageren at med tre signeringer i de riktige posisjonene så vil United kunne være med å kjempe i toppen, gitt at de også får orden på skadeproblemene som har herjet i klubben i den nylig avsluttede sesongen.

André Onana er blant spillerne som har ankommet United for en stor overgangssum under Erik ten Hags ledelse.

– Med flere forsterkninger så begynner elleveren å se ut som et lag som kan kjempe om topp fire. Det ser jeg på som realistisk og gir meg håp for fremtiden.

 Samtidig vil ikke Ten Hag ta noe skyld for det store forbruket klubben har hatt under hans ledelse og peker på klubbledelsen og deres forhandlingsevne som en kilde til at United denne sommeren går ut på markedet med et magert budsjett.

- Det er ingen tvil om at prisen vi har betalt for spillerne er veldig høye, men det er ikke meg som står ansvarlig for det. 

- Klubben har gjort alt av forhandlinger, det gjelder også med spillere med stort potensial som det ikke endte opp med at vi signerte.

 Likevel mener manageren at United nå er på vei inn et bedre spor.

- Bildet er mer nyansert enn det som blir beskrevet, at overgangspolitikken her er helt forferdelig. Alt blir beskrevet som negativt, men til tross for alle problemene så har fundamentet til klubben blitt bedre. Det er noe omverden ikke ser, men som vi ser med våre interne analyser.

Powered by Labrador CMS