Højlund feirer målet mot Arsenal.

Tap og to mulige skader for United

Se nederst for live-dekningen.

United spilte en god 1. omgang med de beste mot Arsenal, men måtte til slutt likevel seg seg slått med 2-1 i sommerens tredje treningskamp.

Dessverre endte det også med ny skadeuro.

Hadde det vært VAR i treningskamper så ville United imidlertid ikke tapt kampen. Erik ten Hags utvalgte var også det beste laget de første 45, selv om 17 år gamle Harry Amass var venstreback, og det ble gitt en ny sjanse til 20 år gamle Toby Collyer på midtbanen.

Best før pause

United.no hadde 6-3 i sjanser ved pause, og Rasmus Højlund sørget for United-jubel etter 11 minutter, da Marcus Rashford slo en herlig ball i bakrom for dansken til å løpe på.

Han havnet i en en-mot-en-duell mot Arsenal-stopper Heaven, men brukte rå kraft og styrke til å kjempe seg forbi, før han satte avslutningen under keeper og i mål. Det var Højlund på sitt absolutt beste.

Men to skader ...

Dessverre forsvant dansken ut med en skade bare et par minutter etterpå, etter en tøff duell etter enda en god sjanse for spissen til å score. Han gikk dermed rett i garderoben etter å ha blitt byttet ut.

Det tok 25 minutter før Arsenal skapte sin første store sjanse i kampen som ikke ble avblåst for offside, men etter 26 minutter utliknet de, da Gabriel Jesus dyttet ballen i mål fra kort hold, i en mistenkt offside-posisjon.

Reprisene viste også at den nok hadde blitt annullert i VAR-hverdagen i Premier League.

Da det var vanningspause etter 30 minutter måtte så nye Leny Yoro kaste inn håndkleet. Han ristet oppgitt på hodet, selv om det var umulig å tolke hva som førte til skaden som sørget for at han måtte gi seg.

Arsenal best etter pause

United gjorde to bytter grunnet skadene i 1. omgang, men byttet så uansett samtlige ti utespillere i pausen igjen.

Og om United hadde vært best før pause så var Arsenal klart best etter. De stod lengre på banen med sine beste også, og United havnet i trøbbel gang på gang, samtidig som de ikke klarte å skape en eneste ordentlig sjanse.

En flott André Onana-redning sørget imidlertid for at det stod 1-1 helt frem til 81. minutt. Da utfordret Martinelli Uniteds 17 år gamle høyreback James Scanlon, som egentlig er en offensiv midtbanespiller, og det ble kattens lek med musa. Brassen smatt lett forbi, ingen hjalp heller Scanlon og han kunne score lett mot Onana.

United tapte dermed 2-1.

Men vant straffekonken

United vant imidlertid den påfølgende straffekonkurransen (fordi kampen var i USA) med 4-3. McTominay, Evans, Eriksen og Sancho scoret, men Wheatley bommet. Samtidig reddet Onana flott en gang fra Arsenal, samtidig som London-laget også hadde en straffe utenfor.