- Takk for at dere brakte meg tilbake

Publisert Sist oppdatert

At Jadon Sancho skulle avslutte sesongen med Champions League-finale var det nok ikke mange som så for seg da han i september gikk ut på X (Twitter) og påsto at Erik ten Hag var en løgner. Engelskmannen havnet i kulden hos manageren og har ikke spilt en kamp i United-drakt siden. Hva som skjer i framtiden er ikke lett å si, ettersom ar mye kan avhenge om Ten Hag fortsetter i sjef-stolen eller ikke. 

Det er ingen hemmelighet at Jadon Sancho har trivdes godt i gamleklubben det siste halvåret. Mandag kom han med en melding til klubben og fansen. 

- For et vanvittig halvår, starter Sancho. 

- Jeg ønsker å takke alle involverte i en så fantastisk klubb. Jeg kan ikke takke dere nok for å ønske meg velkommen tilbake slik dere alle har gjort i løpet av de siste 6 månedene. Takk til Edin Terzić, Sebastian Kehl og Hans-Joachim Watzke for at dere trodde på meg og brakte meg tilbake. Til slutt en spesiell takk til BVB-fansen. Deres støtte er fantastisk, og jeg er evig takknemlig for dere alle!

Ifølge Mirror skal 24-åringen være klar til å returnere tilbake United, men det gjelder kun hvis Erik ten Hag ikke er manager for United neste sesong. Dortmund ønsker å signere engelskmannen permanent, men Uniteds ønske på £50 millioner er et stort minus for at den tyske klubben skal få til en avtale. 

Powered by Labrador CMS