FREDAGENS LANDSKAMPER:

Straffebonanza da Mazraoui & co vant

Det var ikke en kjempetravel landslagskveld i United-sammenheng, med noen røde var i alle fall i aksjon.

Marokko 4–1 (2-1) Gabon

Noussair Mazraoui spilte hele kampen da Marokko vant 4-1 mot Gabon, i en kamp som ble sterkt preget av straffespark.

Utrolig ble det fire straffespark i førsteomgangen. Hakim Ziyech scoret på to for Marokko, mens Pierre-Emerick Aubameyang først bommet, og så scoret.

Like før timen var spilt økte Brahim Diaz til 3-1 for Marokko, før innbytter Ayoub El Kaabi la på til 4-1 i det 82. minutt, noe som også ble sluttresultatet.

Dette var Marokkos første kamp i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet i 2025/26 (desember/januar). Den sentralafrikanske republikk og Lesotho er de to andre lagene i gruppa, og det ble 2-0 i kampen mellom dem på torsdag.

Elfenbenskysten 2–0 (0-0) Zambia

Amad Diallo spilte fra start i kveldens kamp mot Zambia, og han skal ha spilt sentralt – og i en dypere midtbanerolle enn vi er vant til å se ham i.

Han gikk målløs av banen i det 70. spilleminutt – han skal ha hatt en god mulighet som han bommet på – og bare noen minutter senere tok Elfenbenskysten omsider ledelsen ved innbytteren Jean-Philippe Krasso. Samme mann doblet til 2-0 i det 84. minutt.

Dette var Elfenbenskystens første kamp i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet i 2025/26 (desember/januar). Tsjad og Sierra Leone er de to andre lagene i Elfenbenskystens gruppe, og de spilte uavgjort 1-1.

Wales 0–0 (0-0) Tyrkia

Altay Bayindir kom aldri på banen i denne målløse Nations League-kampen mellom Wales og Tyrkia.

Baris Alper Yilmaz ble utvist i det 63. minutt.