AI-bilde av Manchester med et fly som flyr over byen.
AI-bilde av Manchester med et fly som flyr over byen.

TURSALGET STARTER 18. JUNI:

Støtt Supporterklubben ved å kjøpe fly og/eller hotell

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er en ideell organisasjon, og jobber for at flest mulig skal få kunne oppleve United live på Old Trafford til en rimeligst mulig pris. 

Det betyr at vi gjør alt vi kan for at du som er medlem skal kunne få oppleve Old Trafford til en billigst mulig penge. I praksis: Vi tjener egentlig minst mulig.

Samtidig er vi avhengig av inntekter for å kunne utvikle Turtilbudet vårt videre, samt håndtere alt det praktiske som følger med å ha mer enn 10.000 reisende på tur i løpet av en sesong.

I tillegg tilbyr Supporterklubben både fly og hotell til alle helgekampene. 

Prisene skal være konkurransedyktige med det du finner på nettet på samme nivå, men det geniale er at du samtidig støtter Supporterklubben. Du kan bestille dette med en gang når du bestiller eller i etterkant av bestilling via «Min Manchester-tur». 

Vi offentliggjør prisene på dette her på united.no dagen før terminlista offentliggjøres.

At flest mulig kjøper fly og/eller hotell gjennom Supporterklubben er derfor svært viktig for Supporterklubben, og du får samtidig direkterute med fly og bra hotell med svært sentral plassering i byen.

Fly

Supporterklubben har avtale med SAS på direkteruten til Manchester fredag-mandag fra/til Oslo, med mulighet for tilknytning fra alle flyplasser i Norge hvor SAS flyr fra eller til. 

Dersom du kjøper fly gjennom Supporterklubben er du også trygg i tilfelle en kamp blir flyttet.

Blir for eksempel kampen din flyttet til mandag kveld vil turen være fredag-tirsdag, og du vil ikke ha ekstra kostnad på endring av fly på hjemturen. Du får imidlertid kostnad på en ekstra hotellovernatting i et slikt tilfelle. Dersom du trenger tilknytning til Oslo vil du få gjennomgående billett både på utreisen og hjemreisen, og er dermed sikret i forhold til eventuelle forsinkelser ved tilknytning.

Hotell

Holiday Inn Manchester.
Holiday Inn, Aytoun Street Manchester.

For 12. sesong på rad tilbyr vi overnatting på Crowne Plaza Shudehill (4 stjerner) og Holiday Inn Express Men Arena (3 stjerner) i hippe Northern Quarter i sentrum. 

Disse hotellene ligger vegg i vegg, og transport til og fra andre ting vi tilbyr, som omvisning på Old Trafford og buss til kamp, går da herfra. 

I tillegg vil vi tilby enda et 4-stjernes hotell i sentrum til de fleste kampene; nemlig Holiday Inn Aytoun Street

Holiday Inn Manchester.
Holiday Inn Manchester, Aytoun Street.

Dette hotellet ligger ca 10 minutters gange fra de to andre hotellene, og da nærmere Piccadilly Station og Piccadilly Gardens for de av dere som er kjent i sentrum. 

VI KOMMER MED MER TORSDAG: Da følger en sak med infomasjon om Supporterklubbens billetter på Old Trafford, og hvordan kampbilletten vil gjøres tilgjengelig for de reisende. Her vil det være endringer fra Uniteds side til kommende sesong. 

Powered by Labrador CMS