Stortalentet Sekou Koné trente med A-laget 

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har publisert en rekke bilder fra tirsdagens treningsøkt, og for første gang ble Sekou Koné, midtbanetalentet som ble signert i sommer, avbildet på trening sammen med førstelaget. 

18-åringen ble hentet fra Guidars FC fra hans hjemland Mali. United annonserte overgangen i slutten av august og opplyste at han var tiltenkt en rolle i akademiet slik at han fikk tid til å tilpasse seg sitt nye liv i Manchester.

Det virker å gå bra. 

Rapporter fra England sier at Koné har gjort sine saker bra på treningsfeltet, og nå har han også fått muligheten til å trene med førstelaget. 

Det er imidlertid ingenting som tyder på at midtbanespilleren får United-debuten med det aller første, men det er vel heller ikke utenkelig at det kan skje i løpet av sesongen dersom prestasjonene på trening og i aldersbestemte kamper tilsier det. 

- Han utvikler seg bra og Manchester United stoler på at han er en for fremtiden, skriver Fabrizio Romano på sin X-konto tirsdag. 

Det kan se ut som Koné har fått draktnummer 42 på førstelaget. Det nummeret var på tøyet han trente med. 

Det var flere av Uniteds akademispillere med på tirsdagens treningsøkt: Ethan Wheatley, Jack Kingdon, Ruben Curley, Harry Amass, Amir Ibragimov og Habeeb Ogunneye ble også avbildet av klubbens fotograf. 

United skal onsdag ha sin siste treningsøkt på Carrington før de setter kursen mot Istanbul i forbindelse med torsdagens Europa League-kamp mot Fenerbahce. Hvem som er med på den treningen kan kanskje gi en indikasjon på hvem som er med i torsdagens kamptropp. 

Casemiro, som ble byttet ut i helgens seier over Brentford, ble for øvrig også avbildet på tirsdagens treningsøkt. 

Powered by Labrador CMS