Russell Martin, Southampton-hovedtrener, 31. august 2024.

Southampton-manageren varsler endringer før United-kampen

Publisert

Southampton har fått en tøff start på sitt comeback i Premier League og ligger nest sist som ett av to lag som har tapt alle sine tre første kamper.

Før lørdagens kamp på St. Marys Stadium har Southampton-manager Russell Martin sagt at det kommer til å bli endringer på laget som møter United kontra de tre første kampene og at endringer må skje når et lag taper tre kamper på rad.

– Etter tre tap på rad, sier det seg selv at det må komme noen endringer. Hvor mange og hvem som blir byttet ut må dere vente å se, sa Martin som samtidig legger ut om vanskelige avgjørelser.

– Det er en vanskelig posisjon å være i. Jeg føler en veldig lojalitet overfor mange av spillerne som hjalp oss til å komme tilbake til Premier League.

– Jeg føler meg veldig lojal mot noen spillere som hjalp oss med å komme til Premier League, og jeg har vært i den posisjonen. Jeg har selv vært i samme posisjon som spiller. Det blir derfor viktig å balansere den følelsen av lojalitet med det de faktisk presterer denne sesongen.

Southampton hentet hele 14 nye spillere i sommerens overgangsvindu, med Aaron Ramsdale, Cameron Archer og Mateus Fernandes som de kanskje største navnene inn dørene. Martin sier det likevel kommer til å ta tid, selv om man i Premier League ikke har allverdens av akkurat det.

– Det vil ta litt tid å tilpasse seg og det kommer til å handle om timing for når vi kan begynne å ta i bruk alle de talentfulle spillerne vi har fått hente inn til klubben. Vi erfarte forrige sesong at vi kastet noen utpå for tidlig.

Når det gjelder kampen mot United pratet Martin om både de utfordringene laget står overfor mot United, men også Jason Wilcox, som han jobbet tett med forrige sesong før han meldte overgang til United.

– Det er et lag fullt av gode spillere og store talenter som på den riktige dagen kan slå alle. Vi må ha en egen tilnærming til kampen og forsøke å få et resultat vi kan være stolte av.

Powered by Labrador CMS