Ryktesaker, uke 41

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 13. oktober

10.38: Fredag kveld omtalte vi ryktene om at Thomas Tuchel er i forhandlinger med Det engelske fotballforbundet (FA) om jobben som England-manager. Ifølge The Independent stemmer ikke dette nødvendigvis helt. 

Avisen skriver at det blir sett på som et forsøk på å legge press på Manchester United fra mennesker tett på Tuchel. The Independent skriver at United er interessert i Tuchel hvis Erik ten Hag mister jobben, men det er enn så lenge bare hvis

Lørdag 12. oktober

11.24: Fremtiden til Christian Eriksen er usikker. Danskens kontrakt med United utløper neste sommer, og i et intervju med Bold sier han at det ikke har vært noen samtaler om å forlenge kontrakten. Eriksen er selv klar på at han har en viktig avgjørelse å ta ettersom han ønsker å fortsette på det danske landslaget. 

- Man må finne en balanse. Jeg blir ikke yngre heller, så det er flere faktorer som må tas med i beregningen i avgjørelsen, sier han, uten å gå inn på om han ønsker å gå til en ny klubb eller bli i United.

Midtbanespilleren ble koblet til flere klubber i sommer, men ble værende på Old Trafford. 

Fredag 11. oktober

20.55: Den tyske TV-kanalen WELT hevder Thomas Tuchel er i forhandlinger med Det engelske fotballforbundet (FA) om jobben som England-manager. Rapportene har også blitt videreformidlet av Bild-journalisten Christian Falk, som følger tysk fotball tett. 

Tuchel var en av kandidatene til å ta over United i sommer, og navnet hans har igjen dukket opp den siste tiden mens presset har økt på Erik ten Hag. 

13.15: Ifølge tyrkiske Sabah så viser Fenerbahce fortsatt interesse for Victor Lindelöf. Svenskens kontrakt med United går ut etter sesongen, så han står potensielt fritt til å forhandle med nye klubber fra januar av.

08.15: Gazzetta dello Sport (gjengitt av Sport Witness) skriver at United er interessert i Atalantas Ederson og skal ha tilbudt €50 millioner + €5 millioner i bonuser for midtbanespilleren i sommer. 25-åringen skal ha vist solide takter også i sesongstarten, men det spørs hvor høyt oppe på Uniteds liste han er nå med tanke på kjøpet av Manuel Ugarte.

08.10: Ole Gunnar Solskjær har ifølge danske Tipsbladet blitt kontaktet av det danske fotballforbundet om jobben som landslagssjef for Danmark. Solskjær skal imidlertid ha takket nei til å innlede samtaler med forbundet, og at han heller er i forhandlinger om en trenerjobb i en ikke navngitt større klubb.

Torsdag 10. oktober

17.11: Vi tar som regel overgangsrykter fra portugisiske medier med en klype salt, men tar det med her: O Jogo hevder at Manchester United, Barcelona og Real Madrid alle følger nøye med Benficas venstreback Alvaro Carreras - som forlot United tidligere i år. O Jogo påpeker også at United sikret seg en tilbakekjøpsklausul da han dro. 

11.40: Gareth Southgate har blitt nevnt som en mulig erstatter dersom Erik ten Hag skulle få fyken. Den tidligere engelske landslagssjefen er imidlertid tydelig på at han ikke kommer til å ta en ny trenerrolle med det første.

– Jeg kommer ikke til å coache det neste året. Det er jeg sikker på. Jeg trenger å gi meg selv tid til å ta gode avgjørelser. Når du kommer ut av en veldig stor rolle trenger du å gi kroppen og tankene dine tid.

08.10: Den italienske journalisten Rudy Galetti skriver at United fortsetter søket sitt etter en venstreback og at Ben Chilwell er blant dem som vurderes. Juventus og Atletico Madrid skal også angivelig ha forhørt seg om 27-åringen. Nå har ikke Galetti vist seg å være den mest treffsikre på overgangsnytt, så vi tar dette med en klype salt.

Onsdag 9. oktober

17.45: – Simone Inzaghi er for smart til å forlate Inter-jobben til fordel for Manchester United, det sier journalist Gianni Visnadi. 

Uttalelsene er gitt i et radioprogram på Radio Radio (her gjengitt av Sport Witness) i Italia, hvor Visnadi videre sier at han tror United har tenkt på Inzaghi som en av de beste europeiske trenerne, men at det ikke vil være aktuelt for Inzaghi selv. Dette mye fordi den italienske manageren ikke snakker engelsk.

08.42: Det er nå fire år siden Angel Gomes forlot Manchester United til fordel for franske Lille der han har etablert seg som en av klubbens viktigste spillere. Nå spiller han også for det engelske landslaget. 

Det er stor interesse for midtbanespilleren, spesielt med tanke på at kontrakten hans med Lille går ut neste sommer. I et intervju med The Times ble Gomes spurt om han kunne tenke seg å returnere til Old Trafford i fremtiden. 

- Jeg vil alltid være svak for dem (United), så det ville selvfølgelig vært vanskelig å si nei, sier Gomes. 

Tirsdag 8. oktober

16.10: Manchester United er blant klubbene som ser på Stuttgarts kantspiller Jamie Leweling, melder Sky Germany (gjengitt av Sport Witness). 23-åringen skal ha vist svært positive takter i starten av sesongen, og ble nylig kalt opp til det tyske landslaget for første gang.

09.47: I denne saken omtaler vi en del om hva de engelske avisene skriver om managersituasjonen, inkludert det med at Ruud van Nistelrooy ifølge The Guardian ser ut til å være mannen som tar over midlertidig om Ten Hag får sparken.

Mandag 7. oktober

09.50: Thomas Tuchel ble hyppig nevnt som en potensiell erstatter for Erik ten Hag før sommeren, og nå skriver Manchester Evening News at han igjen vurderes av klubben. Det fremstår imidlertid fortsatt usikkert hva som skjer med Ten Hag.

08.20: Øynene denne uken vil være rettet mot Erik ten Hag og om nederlenderen får fortsette i jobben. En som kan komme inn som en potensiell erstatter er ifølge El Nacional Xavi

Avisen, som holder til i Catalonia, hevder United kan forsøke «å lokke» den tidligere Barcelona-manageren ved å samtidig prøve å hente Fermin López. 21-åringen skal angivelig følges tett av United, selv om vi nok bør ta disse rapportene fra El Nacional med en klype salt.

Powered by Labrador CMS