Ryktesaker, uke 33

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 18. august

21.45: Fulham har startet samtaler med Manchester United igjen om Scott McTominay, melder Sky Sports' Dharmesh Sheeth. Fulham har allerede fått to bud avslått - det siste rapportert til å være på 20 millioner pund - men ventes nå å komme med et forbedret bud dersom samtalene med United er positive.

18.00:  Fabrizio Romano melder på X at Panathinaikos er i  samtaler med United om å signere Facundo Pellistri på en permanent overgang. Avtalen skal ikke være ferdigstilt ennå, men forhandlinger pågår ettersom Pellistri kan forlate Old Trafford-klubben allerede i løpet av de neste dagene. 

13.50: Ifølge Corriere dello Sport så er Scott McTominay enig med Napoli om de personlige betingelsene. Skal Serie A-klubben få råd til midtbanespilleren må de imidlertid først selge Victor Osimhen som virker å være på vei bort.

Manchester United skal ønske seg 30 millioner euro dersom de skal gå med på et salg av McTominay.

08.45: Valencia-målvakten Giorgi Mamardashvili er sterkt koblet til Liverpool, men The Mirrors Simon Mullock (ikke den mest treffsikre på United-stoff) hevder at han også er åpen for en overgang til Old Trafford, at United lenge har vært store beundrere av 23-åringen og at et salg av Jadon Sancho kan være nøkkelen til en mulig overgang. 

Lørdag 17. august

16.30: Youssouf Fofana har blitt hyppig linket til United i sommer, men nå bekrefter AC Milan at de har signert den franske midtbanespilleren fra Monaco.

08.40: Tyrkiske Fotospor, her gjengitt av Sport Witness, hevder at Manchester United ønsker å slå Brighton i kampen om Ferdi Kadioglu og overbevise venstrebacken om å komme til Old Trafford. Brighton skal for øyeblikket forhandle med Fenerbahce om en avtale verdt rundt 35 millioner euro, så spørs det imidlertid om United vil og kan være villige til å tilby noe lignende.

Fredag 16. august

16.50: Victor Lindelöf er en som rapporteres å kunne forsvinne ut dørene før overgangsvinduet stenger, og svensken kobles til flere klubber. Blant annet melder Gianluca Di Marzio fredag at Fiorentina jobber for å forsøke å hente ham til Serie A. I tillegg skriver tyske Frankfurter Rundschau at Eintracht Frankfurt holder et øye til midtstopperen.

15.56: Fabrizio Romano skriver at Jadon Sancho-situasjonen fortsatt er åpen, og at ting fortsatt kan skje før sommervinduet stenger. PSG skal ha snakket med Sanchos representanter i juli, men uten at det kom noe formelt bud. Klubbene er fortsatt i kontakt – om Manuel Ugarte.

Det skal også være flere alternativer, og ingen avgjørelse er foreløpig tatt, ifølge italieneren.

12.18: Vi skal ikke legge for mye i dette, men vi registrerer at Manuel Ugarte ikke er i troppen til kveldens PSG-serieåpning mot Le Havre.

08.21: Spanske Sport skriver (her gjengitt av Sport Witness) at Frenkie de Jong er tilbake på Uniteds radar. Han var som kjent en spiller som ble sterkt koblet til United i 2022, men det ble aldri noe av den gang, men nå påstås det at United kommer til å legge ned en innsats for å prøve å få signert Barcelona-midtbanespilleren denne sommeren.

De Jong har slitt med skader, og koblingen virker nå noe tynn, og Sport Witness virker også å være skeptiske til ryktene. Vi ville nok tatt dette med en klype salt.

Torsdag 15. august

22.30: Tidligere torsdag omtalte vi ryktene om Scott McTominay og Napoli. Fabrizio Romano bekrefter at Napoli har forhørt seg, men kun om et lån.

- United vil ikke la McTominay dra på lån, understreker Romano i sin nyeste YouTube-video

Han er klar på at United kun lar McTominay dra permanent og om de får 30 millioner euro for skotten. 

22.23: Navnet Manuel Ugarte forsvinner ikke fra ryktene. Nå har Fabrizio Romano kommet med en oppdatering vedrørende uruguyaneren. Les mer om det i egen sak HER

16.48: Midtbanespilleren Youssouf Fofana har blitt koblet til Manchester United denne sommeren, og tidligere denne uken påsto italienske Sky Sports at United var i førersetet i jakten på franskmannens signatur. 

Torsdag ettermiddag kommer imidlertid Fabrizio Romano med en «Here we go» på Fofana til AC Milan. Ifølge Romano betaler Milan 25 millioner euro for Fofana, som er ventet å gjennomføre den medisinske undersøkelsen i løpet av de neste 24 timene.

12.24: Tyrkiske Sporx skriver at både United og Brighton har kommet med offisielle bud på Fenerbahce-venstreback Ferdi Kadioglu.

Budet til United skal være større om en ikke regner med bonuser, men inkludert bonuser er Brightons bud høyere, hevder nettstedet. Det skal uansett ikke være nok, og det er ventet at begge klubbene kommer til å øke budene sine. 

Spilleren selv vil foretrekke å spille for United, hevdes det videre, men 24-åringen har overlatt det hele til klubbpresidenten. Det har tidligere blitt hevdet i Tyrkia at det er enighet mellom Kadiouglu og Brighton om de personlige betingelsene, og Fabrizio Romano gjentar torsdag den påstanden, og skriver at det pågår forhandlinger for å få den avtalen i boks. 

12.14: Mer Scott McTominay: Rob Dawson i ESPN skriver også at Napoli har vært i kontakt med United i et forsøk på å signere McTominay. 

United vil vurdere eventuelle bud på 27-åringen, men United prøver ikke aktivt å kvitte seg med ham, ifølge Dawson.

00.23: Paul Hirst i The Times skriver at Napoli har startet samtaler med Manchester United om å potensielt signere Scott McTominay. De skal ikke ha et overgangsbudsjett som muliggjør å betale det United ønsker for McTominay – 25-30 millioner pund – og de vil angivelig foretrekke å låne inn midtbanespilleren.

Ten Hag har gitt uttrykk for at han gjerne beholder McTominay, og det hevdes at klubben kun vil la ham gå om han ber om å få dra, og Napoli håper å friste 27-åringen til Napoli.

Onsdag 14. august

19.18: Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth skriver på Twitter at United forventer å motta formelle bud på Christian Eriksen. Eriksen har ett år igjen av kontrakten, og flere klubber skal ha undersøkt hva slags betingelser en eventuell avtale vil ha. 

Sheth gjentar ellers at Manuel Ugarte, Sander Berge og Sofyan Amrabat er blant kandidatene til United-midtbanen.

18.32: Jason Burt i Daily Telegraph skriver at det er usannsynlig at PSG kommer til å legge inn bud på Jadon Sancho, og at United på grunn av det er klare til å gi 23-åringen Sancho en mulighet til å kjempe for United-karrieren sin. 

United er fortsatt «ekstremt interesserte» i Manuel Ugarte, skriver avisa, og klubben skal være optimistiske vedrørende det å få i stand en avtale i dette overgangsvinduet. 

Det skal være lite sannsynlig at en avtale involverer Sancho, som ifølge Burt ikke er i PSGs planer.

13.00: Mer fra The Independents Miguel Delaney denne onsdagen: Han skriver at PSG er åpne for hente Jadon Sancho på lån med forpliktelse om kjøp, og at en eventuell avtale kan bidra til at Manuel Ugarte kommer motsatt vei. Sancho skal selv være interessert i en PSG-overgang, mens Ugarte som kjent allerede er enig med United om de personlige betingelsene.

10.17: Kanskje ikke kjempemye nytt her, men Fabrizio Romano skriver at Manuel Ugarte presser veldig på for å få på plass en overgang til United, og at samtalene mellom klubbene og Jorge Mendes fortsatt pågår.

PSG er åpne for å selge, og United er lystne på uruguyaneren, men trenger fortsatt at overgangssummen reduseres eller at de får solgt unna noen, ellers vil de gå for en billigere løsning.

08.11: Brentford vil fortsatt ikke selge Ivan Toney for mindre enn 60 millioner pund, skriver Miguel Delaney i The Independent, før han spekulerer i at interesserte klubber som Chelsea og Manchester United potensielt kan teste Brentford på dette med lånetilbud (med kjøpsplikt) sent i vinduet. 

Spissens kontrakt går ut neste sommer, og foreløpig har interesserte klubber vist liten vilje til å betale det Brentford ønsker seg for 28-åringen.

Tirsdag 13. august

22.29: Fabrice Hawkins, journalist i den franske radiokanalen RMC, melder at Manchester United og PSG er i «aktive forhandlinger» om Manuel Ugarte. Tidligere tirsdag omtalte vi ryktene om at United var i møter med Ugartes agent Jorge Mendes, så det virker som det er noe på gang rundt uruguyaneren. 

Hawkins hevder også at Jadon Sancho ønsker seg en overgang til PSG, men at United ønsker seg 60 millioner euro for engelskmannen. Hawkins beskriver Sancho-avtalen som en «vanskelig» avtale å få på plass, og derfor ventes det ingen konklusjon denne uken. 

21.44: Og da har vi fått bekreftelsen vi ventet på! Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui er begge offisielt Manchester United-spillere. Les mer om det her

20.26: Vi sitter her og venter på at Manchester United annonserer signeringen av Bayern-duoen Noussair Mazraoui og Matthijs de Ligt, og det ser ut som det nærmer seg. Nå har sistnevnte tatt farvel med Bayern München i en avskjedsvideo på sin Instagram-konto. 

16.24: Ryktene rundt midtbanealternativene fortsetter å svirre. I Italia begynner de nå å tro at Youssouf Fofana ender opp i Manchester United. Mer om det i egen sak HER

14.55: Manuel Ugartes agent, Jorge Mendes, er nå i England for å blant annet diskutere uruguayanerens mulige overgang til Manchester United, melder Fabrizio Romano. Ugarte er allerede enig med United om de personlige betingelsene, og PSG ser for seg at han kommer til å forlate den franske hovedstaden.

United trenger imidlertid at prislappen blir senket eller eventuelt enda et spillersalg. Hvis ikke vil klubben gå for et billigere alternativ.

10.00The Athletic har laget en lengre sak om overgangsmarkedet, som stenger om drøye to og en halv uke. Kort oppsummert sett med United-øyne:

  • Scott McTominays framtid er fortsatt usikker, og klubben er villig til å selge for rundt 25 millioner pund. Fulham er fortsatt interessert selv om de ikke har lyktes med sine bud, og også Napoli vurderer å gjøre et framstøt. I tillegg har Everton, Brentford, Galatasaray og Fenerbahce alle forhørt seg. 
  • United er også åpne for å lytte til bud på Jadon Sancho, Antony og Casemiro, men akkurat nå er det lite konkret. I tillegg ønsker klubben å selge Victor Lindelöf.
  • En ny midtbanespiller ventes fortsatt å komme inn, og helst en som kan spille i den dype rollen ved siden av Kobbie Mainoo, selv om Casemiro har lettet presset noe med sine prestasjoner i sesongoppkjøringen. Sander Berge og Sofyan Amrabat er fortsatt blant alternativene.
  • Det vurderes også å hentes en ny venstreback. Det var samtaler med Mario Hermoso forrige uke, som står uten klubb etter at kontrakten med Atletico Madrid gikk ut. United jakter imidlertid ikke 29-åringen på nåværende tidspunkt. I tillegg nevnes igjen Marcos Alonso som en som har blitt diskutert i klubben.

08.20: Ifølge brasilianske TNT Sports har Manchester United forhørt seg om Nottingham Forests midtbanespiller Danilo. Forest skal angivelig være villige til å slippe 23-åringen, som også skal være på radaren til AC Milan, for rundt 40 millioner euro. 

Mandag 12. august

22.05: De siste dagene har Martin Zubimendi blitt koblet til Liverpool. Midtbanespilleren, som tidligere i sommer også ble linket til United, skal ha avslått et tilbud fra Liverpool og blir værende i Real Sociedad. Det skriver Fabrizio Romano og en rekke journalister som følger Liverpool tett. 

21.08: Midtbanespilleren Sander Berge har blitt koblet til United de siste dagene. Ryktene får ytterligere vann på møllen ettersom han ikke er troppen til sesongens første Burnley-kamp i Championship.

Sky Sports-journalisten Gary Cotterrill sier at det ikke trenger om å ha noe med United-ryktene å gjøre. Men han sier også at det kan ha det. 

- Scott Parker (Burnleys trener) ble ikke spurt om fraværet hans i intervjuet før kamp, men jeg har blitt fortalt at vi ikke skal nødvendigvis legge altfor mye i det. Han har en småskade som har holdt ham ute i store deler av sesongoppkjøringen, men den småskaden kan også være en unnskyldning. Eller det kan stemme. Vi skal prøve å finne ut mer med Parker etter kampen, men det kommer garantert til å heve noen øyebryn, sier Cotterrill. 

17.18: Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth skriver på sin X-konto mandag ettermiddag at Everton-spissen Dominic Calvert-Lewin er en av flere spisser United har diskutert internt denne sommeren. Ifølge journalisten prioriterer imidlertid ikke United å hente en ekstra spiss denne sommeren.

Det er usannsynlig at nye angrepsspillere kommer inn med mindre noen av de nåværende angriperne forsvinner, skriver Sheth. 

11.00: United skal ha takket nei til muligheten om å signere Mario Hermoso, melder de spanske journalistene Eduardo Burgos og Maximo de la Cruz Ramirez. Saudiarabiske Al-Shabab skal ha kommet med et tilbud til 29-åringen, som i utgangspunktet skal være mest lysten på å fortsette karrieren i Europa.

08.25: Vi starter uka med litt om midtstopperen Mario Hermoso, som skal ha blitt diskutert i United som et mulig forsvarsalternativ den siste uka. Journalisten Maximo de la Cruz Ramirez var tidlig om å melde om at det har vært kontakt mellom spillerens representanter og United, og han skriver nå at Hermoso selv ville foretrukket en overgang til United. 29-åringen, som også kan bekle venstrebacken, står uten kontrakt etter å ha forlatt Atletico Madrid i sommer.

Samtidig melder Daily Mails Simon Jones at det er United som har blitt tilbudt muligheten til å signere Hermoso, og sånn sett kan det i så fall være interessen fra United en potensiell overgang vil stå på. Videre skriver han at klubben vil ha et nytt rekrutteringsmøte i dag for å diskutere mulige overganger inn og ut, med blant annet en stadig økende interesse rundt Victor Lindelöf.

Slik ser rykteradaren ut på starten av denne uken: 

Powered by Labrador CMS