Bendito Mantato feirer scoring mot byrivalen.

Slo byrivalen på bortebane

Lørdag startet sesongen for U18-laget og de fortsatte der de slapp, nemlig med seier

Manchester Uniteds U18-lag startet sesongen med bortekamp mot Manchester City, i den første offisielle kampen etter at U18-laget sikret seg Premier League U18-tittelen forrige sesong.

Nå er det glemt og en ny sesong er på trappene for et nytt U18-lag. Flere av «stjernene» på fjorårets U18-lag har tatt steget opp på U21-nivå og noen av dem var også med førstelaget på USA-turnéen i sommer.

Elyh Harrison, Harry Amass, James Nolan, Finlay McAllister og Ethan Wheatley var alle sentrale brikker i Adam Lawrence sitt mannskap forrige sesong, men er enten for gamle eller har allerede tatt steget opp fra U18-nivået.

Det så imidlertid ikke ut til å legge noen demper på hva vi kan forvente av de yngste i akademiet denne sesongen.

Etter en målløs første omgang, hvor United likevel stod for de to største sjansene fikk de røde hull på byllen tidlig i andre omgang.

Gabriele Biancheri ga United ledelsen etter 51 minutter da han skled ballen i mål fra fem meter etter et strålende United-angrep med kombinasjoner mellom Mantato og Fletcher.

Like etter var Mantato på pletten og økte til 2-0 etter å ha bredsidet ballen i mål fra 10 meter etter et innlegg fra Zach Baumann.

United vant med det 2-0 og starter sesongen på beste vis!

Manchester City 0-2 (0-0) Manchester United

Premier League U18 Nord
Academy Stadium, Manchester

MÅL: 0-1 Gabriele Biancheri (51), 0-2 Bendito Mantato (58)

Gule kort: William Murdock (80), Gabriele Biancheri (86)

United: William Murdock - Jaydan Kamason, Daniel Armer, Jayce Fitzgerald, Godwill Kukonki (Dante Plunkett, 89) - Jacob Devaney, Zach Baumann, Tyler Fletcher (Jim Thwaites, 71) - Bendito Mantato, James Scanlon (Amir Ibragimov, 78), Gabriele Biancheri
Uben.innb.: Cameron Byrne-Hughes, Albert Mills

SLUTT

58 min: MÅL! Bendito Mantato dobler ledelsen! 16-åringen bredsider ballen i mål fra kloss hold.

51 min: MÅL! Gabriele Biancheri gir United ledelsen! Nydelig angrep av United som startes av Mantato som spiller fri Fletcher ute til høyre. Midtbanespilleren skyter ballen inn foran mål hvor Biancheri venter som en ekte goalgetter og sklir ballen over linja og gir United ledelsen!

42 min: United nære på igjen. Kukoni tar med seg ball fremover fra forsvarsposisjon før han slipper gjennom til Fletcher som fra 10 meter forsøker å plassere ballen i lengste, men ikke får noe klem i avslutningen som blir enkel for Citys keeper.

17 min: United angriper og Biancheri spilles lekkert gjennom av Fletcher og avslutter fra skrått hold, men fyrer rett i nettveggen.

1. min: Sesongen i gang!