Slo Bayern, men to sentrale spillere måtte ut med skade

Publisert

Søndag venter et Aston Villa-lag som imponerte stort mot Bayern München onsdag kveld da de vant 1-0 etter en ny scoring av Jhon Durán.

Seieren hadde nok imidlertid en liten bismak for Unai Emery & co, som måtte se to av sine spillere tusle av banen med skader.

Først satte Jacob Ramsey seg ned underveis i den første omgangen mens han tok seg til lysken, før han måtte bli byttet ut til fordel for Leon Bailey.

Og da timen var spilt var det Amadou Onana sin tur til å legge seg ned. Midtbanespilleren virket å trøble med hamstringen, og ble byttet ut for Ross Barkley.

Amadou Onana har startet det som er av kamper for Aston Villa denne sesongen, men midtbanespilleren måtte ut med skade bare dager før møtet med Manchester United.

Selv med de to skadene viste imidlertid Aston Villa styrke, for seiersmålet kom først i det 79. minutt da Durán klinket til og sendte ballen over en Manuel Neuer på halvdistanse.

Så får tiden vise om Ramsey og Onana er klare igjen til søndag, når Aston Villa og Manchester United møtes på Villa Park.

Fra før har de Boubacar Kamara, John McGinn og Tyrone Mings på skadelista.

Powered by Labrador CMS