Harry Maguire feirer med ligacuptrofeet.

Slipper å møte de tøffeste lagene i den tredje runden

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er med i trekningen for den tredje runden av Carabao Cup senere denne uken. Trekningen skjer onsdag 22:45 skandinavisk tid.

Det har skjedd noen endringer i turneringen denne sesongen på grunn av endringene i de andre europeiske turneringene. Den tredje runden av ligacupen vil finne sted over to midtuker, og siden United er med i Europa League, vil kampen finne sted i uken som starter 16. september. Samme uke møter de røde Crystal Palace i Premier League.

Champions League og Europa League-lagene legges i en bolle, mens de resterende 26 lagene går inn i en annen.

Dette er gode nyheter for Erik ten Hags menn, ettersom de ikke kan møte Champions League-klubber, som åpenbart anses å være blant de største konkurrentene (Manchester City, Arsenal, Liverpool og Aston Villa).

Carabao Cup har allerede fullført den første runden med spill, hvor 70 lag var med. I den tredje runden deltar 32 lag: De 25 vinnerne fra runde to, som spilles tirsdag og onsdag, og syv Premier League-lag.

Dette blir Erik ten Hags første mulighet til å ta sølvtøy denne sesongen. United vant cupen i 2023, men røk ut allerede i den fjerde runden i 2024. United vant 3-0 mot Crystal Palace i den tredje runden.

EFL har bekreftet at en foreløpig trekning vil finne sted før Nottingham Forest møter Newcastle United onsdag kveld, som bestemmer plasseringen av de seks klubbene i Bowl One.

Hovedtrekningen vil først skje etter kampslutt på City Ground. United.no vil følge og oppdatere rundt trekningen.

Powered by Labrador CMS