Elisabeth Terland, trening, 9. august 2024.

Skal ha scoret i sin første treningskamp for United

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag spilte onsdag ettermiddag sesongens første treningskamp, og det var Durham som stod på den andre banehalvdelen. 

Durham er et lag som har gitt United problemer i enkelte tellende kamper tidligere, men i denne treningskampen vant United komfortabelt 3-0 (ifølge Durham). 

Kampen ble spilt bak lukkede dører på St. George's Park (hvor United-kvinnene trener denne sommeren), og klubben er beskjedne med informasjonen fra sesongoppkjøringen, så vi vet per nå ikke hvem som scoret målene for United.

Det ble først spekulert i at målene ble scoret av Ella Toone, Elisabeth Terland (i sin første kamp for klubben etter å ha signert for Brighton) og Amelia Oldroyd (kåret til sesongens beste spiller for U21-laget i fjor), før det også har blitt meldt om at Terland skal ha scoret to av målene. United.no har ikke fått informasjonen om målscorere bekreftet, men bildene klubben har lagt ut fra kampen indikerer at det stemmer at Terland har scoret, i det minste, siden det ser ut til at hun blir gratulert etter å ha scoret.

Neste annonserte treningskamp er mot Liverpool på Carrington, søndag 25. august klokka 13.00. Også den blir spilt bak lukkede dører.

Powered by Labrador CMS