TORDENTALE FRA KEANE:

- Sjokkerende!

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere United-kapteinen var nådeløs mot gamleklubben. 

- United er ikke gode nok til å spille slik de gjør. Liverpool var veldig gode. De var effektive og så bedre trent ut. United var sjokkerende. Det har vært mye bra PR for United den siste tiden. Signeringer, ny stadion, og alt det der, men dette er ille. Virkelig ille. Du kan ha en dårlig dag, men dette er ikke akseptabelt, tordnet Keane som var studio-ekspert for Sky Sport. 

Kampens store spiller Mohamed Salah har nå scoret i syv strake kamper mot United på Old Trafford. Han hadde forventet en jevnere kamp. 

- Jeg er litt overrasket over at det ble slik for å være ærlig. I pausen visste vi at de ville prøve alt for å få et mål da vi ledet 2-0, og da var det bare å markere dem og være tålmodig og utnytte sjansene. Dette er et veldig bra resultat for oss og supporterne våre og for manageren vår som kommer hit med oss for første gang.

United må nå vente i nesten to uker for å revansjere det pinlige nederlaget mot erkerivalen. Neste oppgave for United er borte mot Southampton, og til den kampen er trolig Manuel Ugarte klar. 

Den nye midtbanespilleren ble presentert foran et fullsatt Old Trafford like før kampstart, og skal vi dømme ut fra søndagens oppgjør vil Ugartes egenskaper bli gull verdt på midtbanen for United. 

Powered by Labrador CMS