Shoretire klar for gresk klubb - tar emosjonelt United-farvel: - En tøff avgjørelse

Shola Shoretire ble tirsdag klar for greske PAOK. På Instagram tar han et offisielt farvel med barndomsklubben. 

Publisert Sist oppdatert

- Det var en tøff avgjørelse å forlate et sted som har vært alt jeg har kjent til halve livet mitt, men jeg tror det er dette rette steget for meg. 

Det skriver Shola Shoretire på sin Instagram-konto der han tar takker for seg og sier farvel til Manchester United. 

Unggutten forlot klubben i slutten av juni da kontrakten hans utløp. Han skal ha blitt tilbudt en ny avtale, men valgte å dra videre. Kanskje ikke så rart da mulighetene på førstelaget var begrenset, og flere andre akademispillere havnet foran ham i køen. 

Han fikk United-debuten i 2020/21-sesongen og fikk totalt fem kamper for klubben. Den siste kom under Ralf Rangnick våren 2022. For Shoretire er dette slutten på et langt kapittel. 

- Jeg sluttet meg til Manchester United som en 11 år gammel gutt med en drøm om å en dag spille for førstelaget. Jeg er ekstremt stolt over at jeg kan si at jeg oppnådde den drømmen. At jeg fikk muligheten til å representere klubben i Premier League og i Europa gjør det enda mer spesielt, skriver Shoretire. 

Det skal ha vært stor interesse for Shoretire da kontrakten gikk ut: Engelske, spanske, amerikanske og saudiarabiske klubber skal alle ha vært interessert, men nå flytter han til Thessaloniki, Hellas' nest største by, og skal spille for PAOK, som er regjerende seriemestere i Hellas etter at de vant ligaen forrige sesong. 

- Jeg vil for alltid være takknemlig overfor de mange spillerne, ansatte og supportere som har spilt en massiv rolle så langt på reisen min. Fra den første dagen jeg ankom treningsanlegget Cliff har jeg følt meg hjemme og som en del av United-familien, skriver Shoretire. 

20-åringen har skrevet under på en fireårskontrakt med PAOK, og vi ønsker ham lykke til i Hellas. 

Powered by Labrador CMS