Shaw, Maguire og Mainoo mister England-kamp

Luke Shaw, Harry Maguire og Kobbie Mainoo manglet på Englands trening før EM-oppkjøringskampen mot Bosnia og Herzegovina.

Publisert Sist oppdatert

England forbereder seg til EM og skal mandag spille sin første av to oppkjøringskamper.

Motstander er Bosnia og Herzegovina og kampen spilles på St. James' Park i Newcastle.

Dagen før kamp rapporterer Sky Sports fra Newcastles treningsfelt at verken Luke Shaw, Harry Maguire eller Kobbie Mainoo er å se på Englands siste ordentlige økt før mandagens kamp.

Harry Maguire og Luke Shaw trener borte fra resten av laget, ettersom de fortsatt ikke er klare til å ta del av den fulle treningen ute på feltet. Spørsmålet er om hvorvidt de to blir friske nok til å kunne delta for fullt i sommerens EM-sluttspill eller om en av dem, eller begge blir utelatt når Gareth Southgate skal offentliggjøre den endelige England-troppen.

For Kobbie Mainoo handler det om at han fortsatt ikke har rapportert inn for EM-oppkjøring og har i likhet med Citys Phil Foden og Kyle Walker, samt Jude Bellingham fått noen ekstra dager med pause etter sine siste kamper.

Senere søndag bekreftes det også fra landslagssjef Gareth Southgate at United-trioen ikke er tilgjengelige til kampen mot Bosnia mandag. England må også klare seg uten John Stones og Anthony Gordon.

– De gjør fremskritt og det er vi glade for. Likevel er det for tidlig at de skal bli involvert mandag.

Powered by Labrador CMS