Sett med gips på hånda

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kom nyheten om at Bruno Fernandes er tvilsom før kampen på mandag. United møter Crystal Palace på bortebane i Premier League, og er nødt til å kapre flere poeng for å sikre Europa League-spill neste sesong. 

– Bruno fikk en smell mot Burnley og er tvilsom til mandag. Vi kjenner alle Bruno og jeg vil ikke utelukke at han kommer tilbake. Han kommer til å gi alt for å være tilgjengelig for oss, sier Ten Hag. 

Fredag spres det bilder av United-kapteinen med gips på høyre hånd. 29-åringen ble avbildet da han forlot en kaffebar i Wilmslow fredag morgen. 

Fernandes pådro seg en skade i semifinaleseieren i FA-cupen mot Coventry City og har siden spilt med smertene mot Sheffield United og Burnley. Han er en av fire førstelagsspillere som har gått gjennom denne sesongen uten å ha fått en skade som har satt ham ut av spill.

På torsdag sa Erik ten Hag at Fernandes var i et kappløp med tiden for å være i form til det som ser ut til å bli en avgjørende tur til Crystal Palace mandag kveld.

– Bruno fikk en smell mot Burnley og er tvilsom til mandag. Vi kjenner alle Bruno og jeg vil ikke utelukke at han kommer tilbake. Han kommer til å gi alt for å være tilgjengelig for oss, sa Ten Hag under pressekonferansen. 

Powered by Labrador CMS