Hayley Ladd, Maya Le Tissier (med ryggen til) og Marc Skinner etter en treningskamp på Carrington, 11. september 2024.

Senket av tidligere United-spiller i generalprøven

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag starter WSL-sesongen neste helg med en hjemmekamp mot West Ham på Old Trafford (lørdag 13.00 skandinavisk tid), og søndag ettermiddag spilte Marc Skinners lag den siste treningskampen før det hele braker løs.

United hadde vunnet alle de andre treningskampene, men i generalprøven ble det et 0-1-tap mot Tottenham på St. George's Park.

Tottenhams mål ble scoret av den tidligere United-angrepsspilleren Martha Thomas.

Martha Thomas jubler for Tottenham mot Aston Villa.
Martha Thomas etter et mål mot Aston Villa i fjorårssesongen.

Lisa Fjeldstad Naalsund skal ifølge Tottenhams nettsted ha fått et farlig skudd blokkert, og Geyse og Melvine Malard skal også ha hatt brukbare muligheter til å score, men i motsetning til i FA-cupfinalen i mai ble det Tottenham som seiret denne gangen.

Manchester United har lagt ut et bildegalleri fra kampen, men har i motsetning til Spurs ikke kommet med noen kamprapport, og har heller ikke skrevet noe om hvem som spilte, og hvor lenge (selv om bilde naturligvis røper litt).

De vi vet at har spilt, basert på Spurs-rapporten og bildene på ManUtd.com/sosiale medier: Phallon Tullis-Joyce, Aoife Mannion, Jayde Riviere, Millie Turner, Maya Le Tissier, Anna Sandberg, Hayley Ladd, Lisa Fjeldstad Naalsund, Grace Clinton, Hinata Miyazawa, Celin Bizet Ildhusøy, Leah Galton, Geyse, Melvine Malard, Elisabeth Terland, Rachel Williams.

PS. Bildet øverst i saken er fra 2-0-seieren mot Leicester tidligere i uka.

Powered by Labrador CMS